ŽARKO LAUŠEVIĆ NIJE AUTOR STIHOVA POSVEĆENIH UBIJENOJ DECI

Glumac Žarko Laušević nije autor stihova posvećenih deci nastradaloj u osnovnoj školi na Vračaru

Lifestyle
14:32h Autor:
ŽARKO LAUŠEVIĆ NIJE AUTOR STIHOVA POSVEĆENIH UBIJENOJ DECI
Pesma koju je Žarko Laušević napisao za stradalu decu na Vračaru, Foto: Kurir / Zorana Jeftić

Žarko Laušević nije autor stihova posvećenih nastradaloj deci na Vračaru, a mi se ovom prilikom izvinjavamo čitaocima zbog prenošenja neproverene informacije i stihova pesme čiji autor nije glumac Žarko Laušević.

Njegov pravni zastupnik se oglasio ovim rečima:

"Obaveštavam Vas da naš klijent Žarko Laušević nije autor pomenutih stihova. Takođe Vas obaveštavamo da g. Žarko Laušević nema nijedan nalog ni na jednoj društvenoj mreži, pa samim tim nije ni mogao da objavi pomenutu pesmu putem svog naloga.

Najblaže rečeno, tužno je da u ovako nesrećnom i bolnom trenutku neko promoviše svoj "talenat" krijući se iza imena poznatih ličnosti, u ovom slučaju, iza imena poznatog glumca Žarka Lauševića. Neprihvatljivo je da mediji, bez ikakve provere, prenose ovakve "informacije", a pogotovo u tragičnim trenucima kao što je ovaj.

U ime svog klijenta, danas, 05.05.2023. godine, podnećemo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu, Odeljenju za visokotehnološki kriminal u Beogradu, protiv NN lica, koje je otvaranjem lažnog naloga prouzrokovalo ovu situaciju," navodi se u saopštenju koje je poslao pravni zastupnik glumca.

Žarko Laušević
foto: Kurir/Dragana Udovičić

Izvinjavamo se još jednom čitaocima koje smo doveli u zabludu objavljujući neproverenu informaciju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs