NEVEROVATNO

BRAČNI PAR GODINAMA BESPLATNO ŽIVEO U HOTELU S PET ZVEZDICA: Maherski obmanuli osoblje, a evo kako su otkriveni

Par iz Nemačke godinama je živeo besplatno u hotelu s pet zvezdica, a onda ih je uprava otkrila.

Lifestyle
Autor:
BRAČNI PAR GODINAMA BESPLATNO ŽIVEO U HOTELU S PET ZVEZDICA: Maherski obmanuli osoblje, a evo kako su otkriveni
Par iz Nemačke godinama je živeo besplatno u hotelu, Foto: Shutterstock

Život bračnog para koji živi na kruzeru kako ne bi plaćali kiriju, mnoge je iznenadio budući da niko nije uspeo da ukapira računicu kojom su se vodili pri toj odluci.

Njih dvoje nisu jedini koji su se odlučili na neobičan potez, a to pokazuje iskustvo bračnog para iz Nemačke koji je sa svojim psom godinama živeo u hotelu s pet zvezdica u Vizbadenu, a bez plaćanja troškova noćenja.

hotel, sobarica, Sređivanje hotelske sobe
foto: Shutterstock

Prema pisanju SWR-a, troškovi smeštaja iznosili su ukupno 140.000 evra, a 60-godišnji muškarac je platio prve račune od oko 5.600 evra, nakon čega je navodno ostavio otvorene ostale račune, piše Index.hr.

Jedan od zaposlenih hotela otkrio je i nalin na koji je par živeo u istom. Naime, muškarac je takođe tvrdio da boluje od raka i da se leči u Vizbadenu, te se stalno žalio na usluge i osoblje hotela. Navodno je u njegovoj sobi bilo bubašvabe, orasi su bili kiseli, a njegova supruga pronašla je crva u salati.

Bračni par izbačen je iz hotela tek nakon što se promenila uprava, koja je primijetila propust, a muškarac je zbog svega optužen za prevaru te mora odgovarati pred okružnim sudom u Vizbadenu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs