ASTRO PROGNOZA

NAJMOĆNIJE ŽENE NA SVETU PRIPADAJU SLEDEĆIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA: Rođeni su vladari i mogu da ostvare SVE ŠTO POŽELE

Najmoćnije žene na svetu rođene su uglavnom u tri horoskopska znaka, imaju neverovatnu harizmu, izuzetno razvijenu intuiciju i dovoljno je samo nešto da požele, jer sigurno to i ostvare.

Lifestyle
23:52h Autor:
NAJMOĆNIJE ŽENE NA SVETU PRIPADAJU SLEDEĆIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA: Rođeni su vladari i mogu da ostvare SVE ŠTO POŽELE
U kojim horoskopskim znacima su rođene najmoćnije žene?, Foto: Profimedia

Astrolozi smatraju da predstavnice određenih horoskopskih znakova imaju sve osobine urođenih vladara. Naime, rođene su sa šarmom, prirodnim magnetizmom i nenadmašnom intuicijom. Posebno su zavodljive, pametne i poštene. Sa druge strane, znaju kako da upravljaju osećanjima drugih.

Moda, Dama, Torba, Krokodilski desen, kaput, Koža, Jesen, Proleće, Beretka, Kapa, Mantil
foto: Shutterstock

Evo koje su najmoćnije pripadnice zodijaka:

1. LAV

Predstavnice ovog znaka imaju veoma jake instinkte. Biraju jake životne partnere, zahvaljujući kojima brže postižu uspeh. Lavice uče ceo život, baveći se ličnim razvojem, pronalaženjem i odustajanjem od novih hobija. Vrlo su pametne i posvećene onome što rade. Nikada ne odustaju, što je njihov recept za postizanje ciljeva. Ne treba da se pretvaraju da su kraljice, kraljevske navike su im u krvi od rođenja.

Bucket kapa, Kapa, Moda, Šminka, Naočare, Crveni ruž, Crveni karmin, Devojka, Dama
foto: Shutterstock

2. BIK

Priroda je velikodušno obdarila žene rođene pod sazvežđem Bika. One su dobrog izgleda, pametne, razumne, imaju moćnu unutrašnju energiju i veoma razvijen instinkt. Ove žene su u stanju da šarmiraju na prvi pogled. Privlače pažnju gde god se pojave i u stanju su da sve bace pod noge.

Moda, Stil, Torbica, Sako, Farmerke, Dama
foto: Profimedia

3. ŠKORPIJA

Žene Škorpija imaju neograničenu unutrašnju snagu. One su dvojne prirode - sposobne da u besu sve unište do temelja i vaskrsnu iz pepela. Osećanja Škorpije su izražajna i lišena pretvaranja, bilo da je u pitanju ljubav, strast ili bes. Ove žene lako plene, potpuno podređene svojoj volji. Oni su u stanju da ostvare sve - samo je dovoljno da zaista požele.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs