astro prognoza

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 19. DECEMBRA: Ovnu sleduje kruna uspeha, Lav se preispituje, a oni upoznaju UTICAJNU OSOBU

Da li su vam ove nedelje zvezde naklonjene? Proverite!

Lifestyle
20:47h Autor:
NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 19. DECEMBRA: Ovnu sleduje kruna uspeha, Lav se preispituje, a oni upoznaju UTICAJNU OSOBU
Nedeljni horoskop od 12 do 19 decembra 2022 godine, Foto: Shuterstock

Saznajte šta nedeljni horoskop od 12. do 19. decembra 2022. godine donosi vašem znaku!

OVAN

Neophodno je pokazati razboritost rečima i delima. Nemojte žuriti iz jedne krajnosti u drugu. Vaše odlučne akcije će sigurno biti krunisane uspehom. Promocija ne dolazi u obzir. Sastanak sa prijateljima tokom vikenda obećava najpovoljnije utiske. Povoljan dan je četvrtak, nepovoljan dan je sreda.

BIK

Uspećete brzo da se nosite sa teškim situacijama koje se pojavljuju. Pokušajte da glatko uđete u radni ritam: ne zgrabite sve odjednom. Za postizanje bilo kog cilja praktično neće biti prepreka. Vikendom se preporučuje da svoje uspehe proslavite sa prijateljima.

BLIZANCI

Imate šansu da stvorite čvrst temelj za dalja dostignuća u radu i stvaralaštvu. Uspeh će biti zasnovan na vašoj tačnosti i integritetu. Ne dozvolite ljudima oko vas da manipulišu vama, ne pravite beskrajne kompromise. Posvetite vikende aktivnom odmoru, ne sedite kod kuće.

Priroda, Zaovine, Tara, Srbija
foto: Shutterstock

RAK

Važno je ne kasniti, doći na posao na vreme. Međutim, ne pokušavajte da steknete reputaciju radoholičara, vaši napori neće biti cenjeni. Odvojite vreme da se opustite i zabavite. Za vikend vodite računa o planovima voljenih. Možda vas negde pozovu.

LAV

Možda ste zabrinuti zbog pitanja vezanih za karijeru. Vaš pristup rešavanju problema pomoći će vam da se nosite sa mnogim slučajevima. Pažljivo analizirajte događaje koji vam se dešavaju i ne preduzimajte impulsivne i nepromišljene korake. Vikendom ćete uživati u ličnom životu.

DEVICA

Počinjete da osećate kako ste ispunjeni vitalnom energijom, ponovo ste u stanju da budete stvaralac. Povoljno vreme za planiranje, kako za bližu tako i za dalju budućnost. Vikendom možete računati na podršku prijatelja u realizaciji vaših ideja.

VAGA

Nedelja je puna komunikacije sa prijateljima i kolegama. Neko od novih poznanika može se pokazati kao veoma uticajna osoba, što će vam samo koristiti. Za vikend se pobrinite za sređivanje kuće, pokušajte da odvojite vreme za komunikaciju sa voljenima.

Posao, Poslovna žena, Razgovor, Poslovni Sastanak
foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Obratite dužnu pažnju na detalje i ne zaboravite na tačnost. Možda ćete morati da se fokusirate na osnovne stvari. Vaš zadatak je sada da održite postignuto, izbegnete nagle promene. Ne pokazujte svoje negativne emocije ljudima koje ne verujete. Vikendi su dobri za posete i sastanke.

STRELAC

Ne dozvolite da vas negativne emocije vode. Ne pokušavajte da kontrolišete sve. Možete bezbedno da računate na pomoć prijatelja, ali bolje je da ne opterećujete druge zahtevima. Sada je dobro vreme da se uništi staro i izgradi novo.

JARAC

Biće prilike da se reše nagomilani slučajevi, poboljšaju odnosi sa kolegama na poslu i poznanicima. Pokušajte da ne preuzmete tuđu odgovornost i ne preterujte. Vaši poslovni kvaliteti mogu biti ozbiljno na ispitu, ali ćete iz ove situacije izaći časno.

žena, Srećna, Osmeh
foto: Shutterstock

VODOLIJA

Ne bi trebalo da se svađate sa prijateljima i rođacima, bez njih vaš život i dalje neće biti srećan. Možete učiniti mnogo ako uspete da se saberete. Krajem nedelje može doći dugo očekivani period sreće.

RIBE

Svi vaši tajni planovi se mogu ostvariti, zato budite mudri i poželite samo ono što vam je zaista potrebno. Važno je pokazati nove veštine i sposobnosti pred kolegama. Vikendom, da biste realizovali svoje planove, prvo ćete morati da se malo povučete, a zatim idite napred.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs