škorpija

ROĐENI U ZNAKU ŠKORPIJE IMAJU NEODOLJIVU MOĆ: Važe za jedan od najozloglašenijih znakova, a zapravo u sebi KRIJU TAJNU

Škorpije u sebi kriju veliku moć, imaju snage da prevaziđu sve prepreke. Osobine koje ovaj znak poseduje mnoge bi iznenadile.

Horoskop
15:32h Autor:
ROĐENI U ZNAKU ŠKORPIJE IMAJU NEODOLJIVU MOĆ: Važe za jedan od najozloglašenijih znakova, a zapravo u sebi KRIJU TAJNU
Škorpija, Foto: Shutterstock

Škorpija je jedan od energetski najjačih znakova zodijaka, uprkos tome što važi i za jedan od najozloglašenijih. Duboko u njoj leži moćna sila, ali nju okružuju rane iz prošlosti.

Zbog svega što je prošla u životu, i pouka koje je izvukla, ona razume tuđi bol bolje nego mnogi drugi znakovi. Ali uprkos poteškoćama sa kojima se nosi, Škorpija će uvek naći način da zakorači u svetlost i počne iznova, kao što zmija zbaci kožu i ponovo se "rodi". To ima simbolične veze sa promenama, piše Sensa.

Škorpija
Škorpijafoto: Shutterstock

Škorpija ima sposobnost da uspe u svemu jer ima snagu volje, strpljenja, istrajnosti i pronicljivosti. Bez obzira na situaciju, Škorpija će uvek naći način da stane na noge. Sadrži nenadmašnu snagu. Kao predstavnik vodenog znaka, zajedno sa Ribama i Rakom, Škorpija je povezana sa senzualnom stranom života. Brižna je, saoseća, ali je i sklona patnji i usamljenosti. Međutim, za razliku od Riba i Raka, jača je i otpornija u ekstremnim situacijama.

Škorpije u ljubavi

Škorpije su poznate kao strastvene, sa veoma izraženom se*sualnom energijom. Njima treba partner sa kojim će se upoznati na najdubljem nivou, dok zajedno otkrivaju svoju se*sualnost.

U spavaćoj sobi, emocionalna intimnost i prava se*sualna povezanost jednako su im važni kao eksperimentisanje i razigranost.

Škorpije su generalno više zainteresovane za dugoročna partnerstva nego za neobavezne veze. Ali zahvaljujući prirodi vodenog znaka, obično im je ugodnije da osećaju nego izražavaju emocije. Ako ste u novoj vezi sa Škorpijom, možda ćete morati često da je pitate kako su i o čemu razmišljaju. No, s vremenom će polako otkrivati ​​sebe i svoju pravu prirodu.

Škorpije su odlučne, strastvene, ponosne, iskrene i pravi su prijatelji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs