astro prognoza

SLEDEĆA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA NE GUBE PRIRODNU LEPOTU SA GODINAMA: Naprotiv, žene krasi mladolik izgled i sjajna energija

Da li se nalazite među njima?

Lifestyle
11:18h Autor:
SLEDEĆA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA NE GUBE PRIRODNU LEPOTU SA GODINAMA: Naprotiv, žene krasi mladolik izgled i sjajna energija
4 horoskopska znaka koja ne gube prirodnu lepotu sa godinama, Foto: Shutterstock

Prema mišljenju astrologa, pripadnice sledeća četiri horoskopska znaka ne gube prirodnu lepotu vremenom. Tome umnogome doprinos njihovi životni stavovi, kao i pozitivno razmišljanje. Iako neke od njih urade i poneku estetsku korekciju, kako bi zardžale mladalački izgled, plene neverovatnom harizmom u energijom kojom sve privlače.

Proverite da li ste među njima!

lepa žena, žena, srećna žena
foto: Shutterstock

1. OVAN

Predstavnice ovog znaka su veoma zabrinute zbog činjenice da sa godinama gube svoju privlačnost i energiju. I one će rizikovati sve, makar samo malo da produže mladost. Ali zahvaljujući genetskoj predispoziciji i pomoći zvezda, žene Ovnovi to rade izuzetno dobro. Čak i u godinama, lako mogu da se takmiče u lepoti sa nekom mladom zavodnicom.

Osmeh, Jesen, Portret, Lepota, Lice, Sreća
foto: Shutterstock

2. BIK

Ovo je jedan od znakova zodijaka koji se plaši brzog starenja. Možda se čak ni ne trude da se odupru starenju. Međutim, iako možda ne koriste botoks, pokušavaju da se oblače u mladalačkom stilu, te im je odeća najbolji saveznik u skrivanju svojih pravih godina. Iako takav trik ne samo da funkcioniše, već ističe i njihov neprolazni seksepil i energiju.

Kosa, Devojka, Grad, Teksas Jakna, Kovrdžava Kosa, Kovrdže
foto: Shutterstock

3. LAV

Ovi predstavnici vole da rade na svom izgledu. Briga o svom zdravlju je za njih glavni prioritet. Spremni su da ulože mnogo novca u svoju lepotu, samo da bi ostali zauvek mladi. I ovaj mukotrpan rad se ogleda u značajnom rezultatu. Uglavnom su Lavice vrlo zadovoljne svojim odrazom u ogledalu. Ako slučajno nisu, preduzeće sve neophodno kako bi što bolje izgledale. Takođe, one rade dosta u na unutrašnjij lepoti, što im dajte posebnu draž.

devojka se smeje, Sreća, Osmeh, Smeh, Moda, šešir
foto: Shutterstock

4. STRELAC

U bilo kom uzrastu, ove dame pokušavaju da ostanu mlade, ne samo fizički, već i na duhovnom nivou. Ne preziru čak ni "injekcije lepote". Većinu vremena provode u teretanama i na zabavama mladih. I svi njihovi napori nisu uzaludni, jer se njihov pravi izgled mnogo razlikuje od njihovog godište, te su za pve dame godine samo broj i ništa više.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs