Astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. AVGUST: 3 znaka zodijaka moraju da preseku - sad je vreme za konkretne odluke, nema skrivanja

Vaga mora da završi započeto, Škorpija oseća neverovatan pritisak okoline, Lav siguran u sebe

Lifestyle
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 12. AVGUST: 3 znaka zodijaka moraju da preseku - sad je vreme za konkretne odluke, nema skrivanja
Horoskop za 12. avgust 2022. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Kraj radne sedmice Ovnovi dočekuju uglavnom zadovoljni urađenim u prethodnom periodu na profesionalnom planu. Moguća je i najava nove poslovne saradnje.

Ljubav: Budite spremni na jedan neočekivan predlog vaše voljene osobe. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Poslednji radni dan u sedmici većini Bikova donosi nešto manje posla i sveukupno profesionalnih obaveza. Višak vremena iskoristite na aktivan i praktičan način.

Ljubav: Sve što se bude dešavalo tokom ovog petka u vašem ljubavnom polju neće imati veze sa praktičnošću pa nemojte ni insistirati na tome.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Posao: Ovaj radni dan može se svrstati u prosečne za tipične Blizance. Nešto sporiji tempo, ali manje više sve uspešno obavljate do kraja.

Ljubav: Promena plana, ili makar nekog bitnog detalja, u odnosu na sve ono što ste planirali u sferi ljubavi, najverovatnije možete očekivati tokom ovog petka.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Rak

Posao: Evo jednog dana da Rakovi malo predahnu i opuštenije privedu kraju zacrtane obaveze za ovu radnu sedmicu.

Ljubav: Osoba koja duži period preokupira vašu pažnju u sferi ljubavi, danas bi mogla da direktnije i konkretnije pokaže svoje namere.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Solidni astrološki aspekti za današnje profesionalno angažovanje Lavovi bi trebalo da iskoriste na najbolji mogući način a rezultati ne bi smeli da izostanu. Moguće su i pohvale od strane autoriteta.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi takođe biste mogli da budete zadovoljni, ali pod uslovom da iskontrolišete svoj egocentrizam.

Zdravlje: Mogući manji problemi sa kičmenim stubom.

Devica

Posao: Na kraju radne sedmice za Device nije baš preporučljivo da se profesionalno angažuju na više strana. Danas vam može pristići i iznenadna nova poslovna ponuda o kojoj vredi razmisliti.

Ljubav: Prilagođavanje potrebama druge strane nije vam jači argument u sferi ljubavi. Potrudite se da danas budete malo drugačiji i fleksibilniji.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnijih kostiju.

Vaga

Posao: Nije loš dan da tipične Vage požure sa završavanjem već započetih profesionalnih projekata. Ipak, nemojte upasti u zamku brzanja i površnih odluka.

Ljubav: Za eventualne nesporazume u sferi ljubavi odgovornost obično snose obe strane, ali vi budite prvi koji će ponuditi kompromis.

Zdravlje: Donji deo leđa može vam zadavati manje tegobe.

Škorpija

Posao: Jedan prosečan radni dan nalazi se pred većinom Škorpija. Međutim, i to bi trebalo konkretnim poslovnim rezultatima potvrditi na delu.

Ljubav: Duže razgovore i rasprave bilo bi mudro da izbegnete danas, ukoliko želite da prođete sa što manjom kolateralnom štetom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Tokom poslednjeg radnog dana u sedmici Strelčeve čeka nekoliko iskušenja, a najvažnije se odnosi na novi poslovni predlog.

Ljubav: Solidan dan je za uživanje u nekom izlasku i druženju sa prijateljima.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Jarac

Posao: Vrlo dobra astrološka klima daje dobru osnovu da najtipičniji Jarčevi na veoma kvalitetan način okončaju jednu sasvim solidnu radnu sedmicu.

Ljubav: Nema razloga da se plašite direktnog i otvorenog razgovora sa dragom osobom, ali nije baš povoljan dan da donosite konačne zaključke u sferi ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Na osnovu više kriterijuma, iza Vodolija bi trebalo da bude odlična profesionalna sedmica.

Ljubav: Danas vaša pažnja i koncentracija nisu adekvatno usmereni prema osobi koja vas interesuje. Biće dana za bolji ljubavni fokus.

Zdravlje: Osetljivost probavnog sistema.

Ribe

Posao: Ovaj petak dolazi kao povoljan radni dan za većinu Riba da okončaju neke nezavršene stvari iz prošlog perioda.

Ljubav: Povoljnu klimu u sferi ljubavi možete iskoristiti na više načina, a najbolje bi bilo da pripremite lepo iznenađenje za voljenu osobu.

Zdravlje: Preventivno zaštitite kožu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs