Astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUL: Pred Škorpijama je veliki uspeh, a NJIH čeka užasno naporan dan

Vaga je umorna, Devica će biti zadovoljna, a Bik je spreman za putovanja...

Lifestyle
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUL: Pred Škorpijama je veliki uspeh, a NJIH čeka užasno naporan dan
Horoskop za 12. jul 2022. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Dosta obaveza možete da očekujete i ovog dana, pa je bitno da vam fokus bude na onim najprioritetnijim. Nemojte žuriti.

Ljubav: Kod slobodnih predstavnika Ovnova biće i danas interesantnih osoba u vašem okruženju, družite se, upoznajte i uživajte u sjajnoj komunikaciji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Kada se radi velikom brzinom obavezno se nađe prostora i za neke propuste, pa nemojte olako shvatati ono što radite i proveravajte dva puta.

Ljubav: Ukoliko planirate letovanje, odmor, sada je prava prilika da se organizujete i putujete.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Mogli biste da očekujete neki novi poslovni dogovor ili ponudu za saradnju tokom ovog dana.

Ljubav: Ne potežite neka bitna pitanja, jer je malo verovatno da ćete uspeti da se po njima usaglasite.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Rak

Posao: Iako vas možda očekuje dosta obaveza i raznih dogovora, uspećete sve da završite. Moguće su i pohvale od strane nadređenih.

Ljubav: Zajednički momenti, kada i ako ih bude mogli bi biti prožeti određenom emotivnom distancom. Budite opušteniji.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Lav

Posao: Solidan radni dan očekuje Lavove, da bez većih poteškoća, ali uz pojačano angažovanje privode neke bitne poslove kraju.

Ljubav: Ukoliko ste sumnjali da je više osoba zainteresovano da ostvari bliskiji ljubavni kontakt sa vama, danas bi trebalo da sumnje budu razvejane. Uživajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Devica

Posao: Vaša smirenost i posvećenost poslu doneće vam pažnju od strane nadređenih, pa očekujte da ćete dobijati nova i nova zaduženja i pored gomile zaostalih obaveza koje morate zatvoriti. Ne brinite, sve ćete završiti uspešno.

Ljubav: Smatrate da ne dobijate dovoljno pažnje od voljene osobe, ali je moguće da je ovo samo iz razloga njene velike okupiranosti porodičnim ili poslovnim segmentom.

Zdravlje: Hranite se zdravo, jačajte imunitet.

Vaga

Posao: Kockice vašeg poslovnog mozaika se poklapaju i vi biste trebali malo da predahnete danas. Konačno stvari idu u dobrom smeru po vas.

Ljubav: Nepraktična strana vašeg sagledavanja aktuelnog odnosa, danas se može pokazati kao ozbiljna prepreka da rešite manji ljubavni problem.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: I danas bi mogli da funkcionišete po principu kreni-stani, ali nema razloga za veću zabrinutost, uspećete sve obaveze da okončate na zadovoljavajući način.

Ljubav: Više strpljenja i taktičnosti od onoga što inače pokazujete, danas bi itekako moglo da vam donese benefite.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Strelac

Posao: Ukoliko se sami niste juče pokrenuli i dali pun gas, pokrenuće vas drugi, saradnici ili poslovni partneri ili pak oni koji imaju ponude za vas.

Ljubav: I dalje biste mogli da se osećate kao da ste na različitim talasnim dužinama sa voljenom osobom.

Zdravlje: Stres, napetost.

Jarac

Posao: Postoji mogućnost za bitan kontakt ili početak komunikacije sa osobom koja vam može dosta pomoći prilikom dobijanja novog posla ili projekta.

Ljubav: Iako niste možda u reprezentativnom izdanju kada je raspoloženje u pitanju, ovaj dan i nije tako loš da budete zadovoljni krajnim rezultatima u sferi ljubavi.

Zdravlje: Mogući povremeni padovi energije.

Vodolija

Posao: I danas bi mogle Vodolijama pristizati nove ponude ili poslovi sa inostranstvom. Iskoristite povoljan period da napredujete još više.

Ljubav: Druženje, izlasci, nova poznanstva, komunikacija sa nekim zanimljivim iz prošlosti, sve je u opticaju kod slobodnih pripadnika ovog sazvežđa. Uživajte u interesantnim dešavanjima oko vas.

Zdravlje: Osim napetosti nema drugih upozorenja.

Ribe

Posao: Možete napraviti neke vrlo značajne pomake u poslovnom segmentu pa je veoma bitno da budete dosledni, i nikako ne odustajete.

Ljubav: Manjih trzavica bi moglo biti na vašem ljubavnom planu, ali ćete uglavnom oboje gledati da se makar koliko toliko usaglasite.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs