NEVEROVATNO

OVO JOŠ NISTE ČULI DO SADA: Glumac Andrija Milošević će vas nasmejati do suza!

Andrija Milošević ne prestaje da izmamljuje osmehe na društvenim mrežama, a mi smo izdvojili sa vas neke od njegovih najsmešnijih viceva!

Lifestyle
Autor:
OVO JOŠ NISTE ČULI DO SADA: Glumac Andrija Milošević će vas nasmejati do suza!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Glumac Andrija Milošević, poznat je po svom smislu za humor, a uglavnom sam izmišlja viceve koje priča svojim pratiocima na Instragram-u.

Njegove uloge malo koga ne nasmeju, a neke od najkomičnijih su Marjan Dević u seriji "Pevaj, brate", Andrija Mitrović u stikomu "Andrija i Anđelka", Milentije "Beba" Popović u "Maminim sinovima" itd.

A Andriju smo mogli da vidimo i u potpuno drugačijem svetlu u novom domaćem filmu "Nije loše biti čovek", gde tumači glavnog negativca Momu Mraka.

Inače, ovaj šarmanti glumc, istakao je jednom prilikom da je glumu upisao odjednom, iznenadivši tako i druge i sebe, jer nikada pre toga nije video izvođenje neke pozorišne predstave, ali da ga je privukla, jer kroz nju može da radi sve što voli.

Takođe, ne zaboravlja ni najmlađe, pa je već izdao i nekoliko knjiga za decu: "Kišni glistac", "Mačak i skakutavno jaje", "Medved Rajko i pčela Darko".

Ukoliko ste danas nešto neraspoloženi i motaju vam se negativne misli po glavi, onda ste na pravom mestu! Opustite se, uživajte i nasmejte se do suza uz neke od najzabavnijih Andrijinih viceva.

Bolesna mačka:

Divlji taksista:

Pepeljuga i pijanac:

Hitna pomoć i ranjenik:

Skubi - Du:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs