PROBUDITE PRAZNIČNU EUFORIJU U SVOM DOMU: Uključite Neo QLED televizor i uživajte u čaroliji

Praznici su nam pred vratima. Novogodišnja jelka je postavljena i svi ukrasi su na svom mestu. Lampice već danima trepere i stvaraju posebnu atmosferu u domu, međutim, još samo malo je potrebno za idealnu prazničnu euforiju...

Lifestyle
Autor:
PROBUDITE PRAZNIČNU EUFORIJU U SVOM DOMU: Uključite Neo QLED televizor i uživajte u čaroliji
Foto: Promo

Koliko god puta da ih gledate, neki filmovi nikada ne mogu da dosade, a kako je božićni sadržaj na televiziji uvek dobar povod za okupljanje najbližih članova porodice, vreme je da se prisetite fenomenalnih klasika u kojima se iznova i iznova uživa. Odlučite se za jedan od filmova koje vam predlažemo u nastavku, uključite svoj Samsung Neo QLED televizor i ponovo uživajte u starim, dobro poznatim ostvarenjima.

  1. Serendipity

Praznici podrazumevaju romantiku i ljubav, pa ukoliko želite da se potpuno prepustite ovakvim emocijama, film koji govori o dvoje mladih ljudi, koji se slučajno upoznaju prilikom kupovine božićnih poklona, a onda privlačnost i povezanost prepuštaju sudbini, je odličan izbor za vas. Iako je snimljen još 2001. godine, kada kvalitet slike nije bio na zavidnom nivou, uz pomoć vašeg novog Neo QLED televizora i 100%-tnog volumena boje Quantum Dot tehnologije, šarenolikost scenografije i prazničnih elemenata će biti i više nego verno predstavljeni.

Samsung
foto: Promo
  1. Home alone

Bez obzira na to koliko imate godine i za koji se deo, od četiri dela ovog filma, odlučite, film „Sam u kući“ vam nikada ne može dosaditi. Ova komedija donosi priču o dečaku koji, kako i sam naslov kaže, ostaje sam u kući i herojskim, a svakako dečijim potezima, uspešno sprečava lopove da uđu u njegov dom. Kako je sadržaj bogat različitim smicalicama, Neo QLED televizor će vam omogućiti da uživate u brojnim vratolomijama, koje osmišljava „mali domaćin“, a koje će verno biti predstavljene putem Object Tracking Sound Pro tehnologije, koja prati radnju na ekranu, pozicionira reprodukciju na zvučnicima i stvara najrealniji osećaj zvuka, pa ćete se osećati kao da se radnja dešava pored vas.

  1. Harry Potter

Iako na prvi pogled, za one koji nikada nisu ispratili priču o Hariju Poteru, ova radnja deluje dosadno i kliše, ona je, zapravo, mnogo više od toga. Preplitanje magije, fikcije i moći sa realnim svetom i, samo naizgled, normalnim načinom života, opisuje priču koja je ispričana u 7 delova. Iako je jedan od čestih komentara taj da su pojedini delovi veoma mračni, što svakako ne utiče na kvalitet sadržaja, pa se ne može adekvatno gledati uz pozadinsko svetlo, sa Neo QLED televizorom, ni ovo neće predstavljati problem jer se on prilagođava svakoj situaciji. Uz pomoć Quantum Matrix Pro tehnologije, koja donosi značajno smanjenje probijanja pozadinskog osvetljenja oko predmeta na TV slici (Blooming), kao i Quantum Mini LED diodama, ovaj televizor precizno prikazuje duboke tonove crne boje sa izraženim detaljima, pa će gledanje i najtamnijih kadrova biti pravo uživanje.

Samsung
foto: Promo
  1. The Holiday

Ako ste raspoloženi za još jednu komediju koja okuplja fenomenalnu glumačku ekipu, poput Kejt Vinslet i Kameron Dijaz u glavnim ulogama, a ujedno odgovara i tematici koju pratimo za vreme praznika, onda je ovaj film definitivno za vas! Veliki ekran sa crnim ivicama, koje su skoro sasvim nestale i jasna slika sa naprednim vizuelnim detaljima doprineće maksimalnom uživanju i realističnom doživljaju Londona i Los Anđelesa, u kojima se paralelno odigrava radnja, a koja govori o dve žene, koje, razočarane svojim ljubavnim životom, odlučuju da rizikuju – upoznaju se preko interneta, brzo se dogovaraju i razmenjuju kuće za vreme praznika. Ceo zaplet i rasplet pogledajte preko omiljenog Neo QLED televizora,.

Samsung
foto: Promo
  1. Elf

Poslednji, ali svakako ne najmanje vredan predlog jeste film koji je prilagođen svim uzrastima i koji kombinuje komediju i fantastiku. S obzirom na to da film govori o vilenjaku koji putuje sa Severnog pola kako bi pronašao svoju pravu porodicu, zasigurno će se dopasti i najmlađima. Međutim, gde ima dece, tu uvek ima i pomalo buke, ali budite sigurni da i ovaj film možete opušteno gledati i ispratiti sve situacije jer SpaceFit Sound karakteristika analizira okruženje, a zatim automatski prilagođava zvuk televizora u skladu sa njegovim idealnim postavkama. Kako bi užitak bio potpun, kvalitet zvuka mora da prati kvalitet slike, a Active Voice Amplifier tehnologija pojačaće glasove na ekranu pa vam neće promaći ni najtiši zvučni efekat.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs