OVO IM NIJE TREBALO

DEVOJKA KONKURISALA ZA POSAO, A ONDA JOJ JE STIGAO MEJL OD POSLODAVCA: Ovakav odgovor nije očekivala! (VIDEO)

Jedna greška je poslodavca skupo koštala

Lifestyle
14:51h Autor:
DEVOJKA KONKURISALA ZA POSAO, A ONDA JOJ JE STIGAO MEJL OD POSLODAVCA: Ovakav odgovor nije očekivala! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

- Ova je devojka je tek završila fakultet i mislim da nije baš slatka, a prijavila se na poziciju prodajnog modela. Jesi li sigurna da želiš da je intervjuišem? - piše potpredsednik brenda svojoj ženi.

Devojka poznata samo po imenu "Grejsi" prijavila se, kako prepričava u TikTok videu, na oglas za posao u butiku, u Mičigenu.

U opisu posla za radno mesto predstavnika brenda pisalo je da radnik treba kupce da nadahne 'lepotom kroz samopouzdanje'.

Potpredsednik brenda, video je njenu prijavu i hteo je da ga prosledi svojoj supruzi i vlasnici, ali svoje brutalno iskreno mišljenje poslao je zabunom Grejsi na e-mail.

- Ova je devojka tek završila fakultet i mislim da nije baš slatka, a prijavila se na poziciju prodajnog modela. Jesi li sigurna da želiš da je intervjuišem? - stajalo je u poruci.

Na njegovu je poruku odgovorila i mama devojke koja je za Fox rekla da joj je 'neprihvatljivo da joj neko tako vrednuje ćerku', te da je ona 'simpatično dete', a poruka je izazvala bes i među korisnicima društvenih mreža, pa su stranicu prodavnice na "Google Playu" ocenili recenzijama s jednom zvezdicom.

- Mislim da odeća 'nije baš slatka...', napisala je jedna žena u brojnim negativnim komentarima, a nakon toga su se javili i vlasnici, supružnici Chuck i Laura DeGrendel koji su se u Fejsbuk videu izvinuli dotičnoj Grejs.

- Ne znam zašto sam to napisao, ali jesam i jako mi je žao, to je bilo vrlo neprofesionalno i stvarno nije u skladu s temeljnim vrednostima prodavnice ili mojim ličnim vrednostima - rekao je DeGrendel u svom videu ivinjenja koji je kasnije iz nekog razloga uklonjen.

Video u kojem je Grejs ispričala celo iskustvo pregledan je 1,3 miliona puta u samo nekoliko dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs