mapiraj svoj ukus

KADA TI JE POTREBAN SNAŽAN POKRETAČ: Ovako ćeš se napuniti energijom za čas!

Kako nastaje tvoja savršena šoljica kafe?

Lifestyle
11:01h Autor:
KADA TI JE POTREBAN SNAŽAN POKRETAČ: Ovako ćeš se napuniti energijom za čas!
Foto: Shutterstock

Ispijanje kafe je tvoj omiljeni ritual. To je povod za druženje, doza hrabrosti da započneš čak i manje prijatan razgovor, a prvi gutljaj jutarnje šoljice kafe bogate neodoljivom penom i zanosnom aromom pokretač je za akciju, doza energije koja ti je dovoljna za sve ono što te čeka u toku radnog dana, bilo da si na radnom mestu ili imaš puno posla kod kuće.

Ali, da li si se nekad zapitala kako nastaje baš ta tvoja savršena kafa, koja je taman toliko jaka da te probudi i pripremi na akciju, a pritom da ima tako dobar ukus i teksturu?

Odgovor leži u procesu uzgoja, odabira i proizvodnje kafe - stepenu uprženosti, prave gorčine i punoće ukusa.

U nastavku otkrivamo kakve se to zanimljive arome kriju u Grand Strong kafi, omiljenoj kafi osoba snažnog karaktera koje su uvek spremne da se pobrinu za sve i izbore sa svim izazovima koji im se pojave na putu!

Grand Strong kafa je jaka, a pitka kafa prave gorčine i punoće ukusa. Savršen je odabir koji će tvoj dan pretvoriti ne samo u užitak, već ispuniti i i tvoja najzahtevnija očekivanja kao strastvene ljubiteljke kafe, a pritom te razbuditi u trenutku i dati potrebnu energiju i volju čak i onda kada bi najradije prespavala dan i odložila sve obaveze za neki drugi put.

Tajna perfektnog ukusa ove kafe je u savršenoj aromi: moćnom i usklađenom ukusu kojim dominiraju intrigantne arome pečenog oraha i meda, dok akordi bora u pozadini nude punoću ukusa i istrajnost arome.

Jača doza energije, neodoljivog ukusa i mirisa idealna je za početak svakog dana – kad probaš sigurno ćeš se složiti s nama!

Grand Strong kafa je zahvaljujući svom punom ukusu, savršenoj peni i pravoj dozi gorčine idealan jutarnji saveznik koji će te istog trenutka pokrenuti i dobro prodrmati. Postaće omiljena u tvom domu i kada dočekuješ goste jer će svima dati energiju za višesatno uživanje u razgovorima.

Za još bolji ukus Grand Strong kafe posluži je vruću, sveže skuvanu uz omiljene dezerte, najbolje one orijentalne poput tulumbi i baklava, i uživaj u idealnom balansu gorčine i punoće kafe koji će ublažiti intenzitet zašećerenog dezerta.

Ako još uvek nisi sigurna koji je pravi ukus kafe za vas, odigraj kviz i otkrij, i uđi u trku za nagradni paket omiljene Grand kafe koji će možda stići baš na tvoju adresu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs