Nataša Pejašinović: Obožavam male torbe jer nas nauče da nosimo samo neophodne stvari

Galaxy Z Flip3 - model koji staje i u najmanju žensku tašnu, a donosi savršeno iskustvo

Lifestyle
16:38h Autor:
Nataša Pejašinović: Obožavam male torbe jer nas nauče da nosimo samo neophodne stvari
Foto: Promo

Da li su ženske torbe često prenatrpane i sadrže gomilu nepotrebnih stvari, koje su u kategoriji „za svaki slučaj“? Da, jer žene jednostavno vole da su spremne za sve situacije.

S druge strane, dinamika života donosi i novi nivo organizacije. Nekada nas poslovni dan odvede pravo na poslovnu večeru ili druženje sa prijateljima pa je mala ženska torba nešto što se stilski uklapa od početka dana do večernjeg izlaska.

Mala ženska torba je prava prilika da se sa sobom nosi samo neophodno. Kao dobar trening za savladavanje praktičnosti. A kada u nju stavimo i najnoviji Galaxy Z Flip3, potrebno je još samo par sitnica.

Samsung Galaxy Flip
foto: Promo

Mlađe generacije su definitivno praktičnije, prosto su rođene u „brzom“ vremenu i naučene su da život organizuju u odnosu na tu dinamiku. Mobilnije su u svakom pogledu.

Mlada i uspešna blogerka Nataša Pejašinović pripada toj generaciji. Njen stil krase jednostavnost i vedrina. Nataša uživa u jednostavnim krojevima, mirnim dezenima i često su u njenoj odevnoj kombinaciji džins, patike i majice. Izbor torbe je upravo prilika da se poigra sa detaljima i kombinacijom materijala. Ipak kada je reč o torbama, kaže da su joj najzgodnije one manje.

Samsung Galaxy Flip
foto: Promo

„Često nosim male torbe jer su praktične. Sada u tome još više uživam jer moj novi telefon, Samsung Galaxy Z Flip3, svojim dimenzijama stvara dodatni prostor, pa pored njega u torbicu može da stane još stvari. Sa sobom, pored telefona, uvek nosim novčanik, ključeve, karmin i sjaj za usta“, naglašava Nataša.

Galaxy Z Flip3 – moderan retro dizajn koji se uklapa u svaki stil

Ovaj model staje ne samo u svaku žensku torbicu, već i u najmanji džep, a opet pruža savršenu preglednost, a moderan retro dizajn čini ga izuzetno atraktivnim i neodoljivim.

Kada je preklopljen, idealan je za čitanje poruka, slušanja muzike, fotografisanja, sve na ekranu od 1,9 inča. Ove aktivnosti uvek obavljamo u pokretu. S druge strane, kada ga rasklopimo, ekran od 6,7 inča može da se podeli, te ovaj telefon postaje pravi uređaj za uživanje, pa dok gledamo film možemo paralelno i da čitamo poruke.

Samsung Galaxy Flip
foto: Promo

Telefon je kao stvoren za ljude u pokretu jer ima duplo brži ekran koji se učitava u brzini od 120hz, što omogućava najbržu reakciju do sada na komande korisnika. Uz sve to pravi i fenomenalne fotografije. Vrhunske 12MP kamere sa Ultra-Wide i Wide-angle opcijama stvaraju zapise koji su vredni pamćenja i naravno share-a.

Baš zato što telefon koristimo u hodu, dešava se često da ga ispustimo. Bez brige! Galaxy Z Flip3 je izdržljiviji od svih svojih prethodnika. Ima najčvršće staklo u upotrebi, Gorilla glass Victus staklo i to i sa prednje i zadnje strane. Uz aluminijumski oklop, potpuno je bezbedan prilikom pada.

Uz sve ovo ovaj model i vodotporan. To ga čini savršenim za sve dame koje nose male torbe, jer u njih najčešće ne staje kišobran!

Samsung Galaxy Flip
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs