mislite o tome

4 STVARI KOJIH SE TREBA REŠITI U OKTOBRU: Zaustavljaju napredak i teraju ljubav od vas!


Samo ovako ćete u oktobru privući uspeh i ljubav - ove 4 stvari nikako ne radite!

Lifestyle
14:09h Autor:
4 STVARI KOJIH SE TREBA REŠITI U OKTOBRU: Zaustavljaju napredak i teraju ljubav od vas!
Foto: Shutterstock

Oktobar će biti mesec snažne energije koja nas pokreće, a čak i kada naiđu oluje, uspećete da se izdignete iznad oblaka. Kao što nas jutarnja kafa razbuđuje, tako ona koja je gorka još više pojačava energiju u našem telu. Tako je isto i sa nepovoljnim situacijama u oktobru, iz svakog izazova izlazite duplo jači.

Glavni zadatak u oktobru jeste da se ne fokusirate na ono što nemate, već na ono što želite. Samo tako ćete privući dobre okolosti, motivaciju i ostvarenje sna. Oslobađamo se nezdravog i toksičnog ega, dok oktobarskaenergija podstiče zdravu ljubav prema sebi, onu koja će učiniti da postanete još bolji, iskreniji, otvoreniji za promene.

Energija jeseni 2021. godine obećava da će biti produktivna i da će doneti povoljne prilike.

Mnogi će imati velike šanse da ostvare uspeh na poslu i u ljubavi, ali prvo treba da se oslobodite određenih stvari koje blokiraju vašu sreću i napredak.

Razmišljanja o prošlosti

Četiri planete odjednom će prestati da budu retrogradne u oktobru. To nam direktno ukazuje na to da moramo biti oprezni u pogledu misli o prošlosti, nostalgije i sentimentalnosti. Ako takvim mislima posvetite mnogo vremena, život će postati mnogo teži. Prošlost će vas povući, zatvarajući vam vrata svetlije budućnosti.

srećna žena, jesen
foto: Shutterstock

Zapostavljanje svojih želja zbog ispunjavanja tuđih potreba

OKtobar je doba godine kada treba da vežbate ljubav prema sebi. Ako ste osoba koja je već duže vreme zapostavila svoje želje i potrebe zbog drugih, vreme je da to promenite i malo se fokusirate na sebe i stvAri koje ste zapostavili. Sada morate negovati sebe, svoju dušu i posebno energiju - štedite je, jer ćete u nekom trenutku možda morati da se potrudite da savladate prepreke.

Podsetite sebe na svoje sposobnosti i talente, ali se ne precenjujte

Nikada ne precenjujte sebe. To može dovesti do činjenice da izgubite. Ljudi koji za sebe misle da su potpuno savršeni i da ne moraju da se razvijaju i uče, nisu spremni za iznenadnu pojavu nevolja. Ovo ne znači da treba biti previše samokritičan, već da je život put kontinuiranog i stalnog razvoja, pa stalno težite usavršavanju.

Opsednutost problemima

Ako doživete nesupeh, promenite fokus i nastavite dalje. Ne posmatrajte samo probleme, već se više usredsredite na dobre stvari i rešenja. Na primer, ako na poslu sve ne ide glatko, nemojte zanemariti prijatelje i porodicu jer ćete stalno misliti o poslovnim teškoćima. Umesto toga, provedite kvalitetno vreme sa blsikim ljudima, i to će vam dati snagu, energiju i svetliju perspektivu.

Srećno u maštovitom oktobru!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs