Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JUN: Sudbina danas nije na vašoj strani!

Vaga usamljena, Škorpija nervozna, Devica umorna, Lav srećan i zadovoljan

Lifestyle
09:22h Autor:

OVAN

Uložili ste mnogo energije i želite da vidite da će vam se isplatiti svi napori koje ste pružili kako bi pokrenuli svoj posao. Spontano vam se pojavljuje osoba koja će vam pokazati da ima osećanja ka vama. Nervna napetost.

BIK

Potrudite se da pokažete više inicijative oko potrage za poslom ako želite novo radno mesto. Dopada vam se osoba koja ne živi u istom mestu kao i vi. Imaćete šanse za početak veze na daljinu. Pazite na tahikardiju.

BLIZANCI

Moguće je da nećete biti sasvim zadovoljni poslovnim okolnostima u narednom periodu. Sa voljenom osobom uživate i ne razmišljate mnogo o budućnosti. Niste spremni da pravite planove. Izbegavajte stres.

RAK

Moguće je da vam je stabilnost ugrožena na neki način i da ćete na ovom polju imati manje probleme. Imate utisak da vam je situacija na polju ljubavi loša ali ne znate kako da poboljšate odnos sa partnerom. Glavobolja.

LAV

Moguće je da ćete imati probleme koje niste očekivali na polju posla i da ćete biti nezadovoljni. Moguće je da neka osoba iz prošlosti pokušava da vam se vrati iako vi u suštini ne želite pomirenje. Problemi sa kičmom.

DEVICA

Moguće je da vam neće biti lako da na polju posla dođete do stabilnosti. Kao da je sudbina protiv vas. Na prvi pogled imate jak magnetizam prema osobi koja vam se dopada i spremni ste za prvi korak. Nema problema sa zdravljem.

VAGA

Moguće je da vam se odlažu neki planovi za posao. Sudbina danas nije na vašoj strani. Voljena osoba pokazuje svoja iskrena osećanja prema vama i vi konačno uživate u njenoj pažnji. Pazite na varenje.

ŠKORPIJA

Potpisivanje koje može da bude važno vam dolazi. Povoljan je dan za rešavanje ugovora, dokumentacije. Iako je partner tvrdoglav i sebičan, zbog ljubavi koju imate nalazite kompromis. Problemi sa aknama.

STRELAC

Odlučni ste i nećete odustati dok na polju posla ne ostvarite sve svoje ciljeve. Možete da očekujete povoljan period. Osećate veliko zahlađenje između vas i partnera i niste zadovoljni zbog toga. Posetite lekara.

JARAC

Možete da očekujete da ćete uspeti da razjasnite manje nesporazume koje ste imali na polju posla. Pred vama je povoljan dan kada je u pitanju ljubav, spremite se da priđete osobi koja vam se dopada. Pazite na srce.

VODOLIJA

Poslovna situacija je nešto što biste voleli da promenite u narednom periodu. Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Vreme je da se posvetite svojim ljubavnim željama. Pazite šta jedete.

RIBE

Pokazaćete da ste spremni da na poslovnom polju ostvarite svoje ciljeve i ambicije. Voljena osoba želi da vam pokaže koliko joj je stalo do toga da vaš odnos napreduje. Problemi sa sinusima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs