Veče glamura

ONI ĆE BITI VODITELJI 93. DODELE OSKARA: Evo kada će se održati najpoznatije holivudsko gala veče!

Na listi prezentera su velika imena Holivuda poput Breda Pita i Hale Beri

Lifestyle
Autor:
ONI ĆE BITI VODITELJI 93. DODELE OSKARA: Evo kada će se održati najpoznatije holivudsko gala veče!
Ilustracija, Foto: Profimedia

Bred Pit, Hale Beri, Harison Ford i Ris Viterspun samo su neke slavne osobe koje će ove godine učestvovati kao voditelji na 93. Dodeli Oskara, koja će se održati u nedelju 25. aprila, objavila je američka Akademija filmske umetnosti i nauka, a prenosi People.

Uz njih su na listi prezentera još neka velika imena glumačke i modne scene - Andžela Baset, Rita Moreno, Zendaja...

Bredu Pitu, prošlogodišnjem dobitniku Oskara u kategoriji za najboljeg glumca u sporednoj ulozi pridružiće se i ostali dobitnici prestižnih nagrada iz 2020, Rene Zelveger, Joakin Finiks i Laura Dern.

Organizatori svečanosti su ranije ovog meseca istakli kako žele da ovogodišnja dodela izgleda više poput filma, a manje poput tv emisije.

Producenti su nominovanima ove godine poslali pisma u kojima od njih traže da fizički prisustvuju ceremoniji. To znači da, za razliku od ostalih svečanosti dodele nagrada, poput BAFTA-e i Zlatnih globusa, 25. aprila nećemo gledati komunikaciju glumaca i voditelja putem Zoom-a.

Za one koji iz bilo kojeg razloga neće moći da prisustvovuju svečanosti, Akademija će preuzeti čuvenu statuu umesto nagrađenog umetnika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs