Šta može da rastereti Vaš dan?

Moderno društvo od svih, a posebno od pripadnica lepšeg pola, zahteva maksimume na svim poljima, a da pritom nikako ne zaborave i ne zapostave sebe

Lifestyle
Autor:
Šta može da rastereti Vaš dan?
Foto: Promo

Ukoliko ste mlada, savremena i zaposlena žena, novi dan za vas znači dovoljno vremena, snage i energije za posao, ali i privatni život, onakav kakav zaslužujete i želite pre pronalaska svoje sigurne životne luke. Sa jedne strane su sloboda da radite ono što želite i uzbuđenje koje nova životna iskustva rezervisana za ovaj period života nose, a sa druge očekivanja koje je sve teže dostići i koja postaju svojevrsni teret sa kojim se svakodnevno borite.

Moderno društvo od svih, a posebno od pripadnica lepšeg pola, zahteva maksimume na svim poljima, a da pritom nikako ne zaborave i ne zapostave sebe.

Zbog toga dan počinje brigom o lepoti – užurbano ili natenane želite da izgledate najbolje za sebe, a onda i za druge, što se retko postiže samo ustajanjem iz kreveta. Nakon toga, već ste mislima na poslu i sastavljate listu poziva, sastanaka, imejlova i svih ostalih dužnosti. Kada dođete na posao, bilo da je to samo kutak u stanu koji je u novim uslovima postao vaše novo radno mesto ili kancelarija, vreme je da se sve osmišljeno zapravo i uradi, zajedno sa onim nepredviđenim stvarima kojih sigurno bude svakodnevno. Kada je radni dan pri kraju, kreću ideje i obaveze koje nemaju veze sa poslom već sa prijateljima, porodicom, ljubimcima i vama samima. Prijateljice zovu sa idejama, doživljajima i problemima, roditelji uvek imaju savet ili predlog, voljenoj osobi želite da budete svaki dan lepe i intrigantne, pune ideja i misterije, a za ljubimca nije dovoljno samo da ga pomazite, potrebno je prošetati, nahraniti i voditi brigu o svemu što tom malom biću, koje toliko volite, treba. Ukoliko ste u sve aktivnosti uspeli da ubacite neku opuštajuću kupku, masažu, omiljenu knjigu uz čašu vina, epizodu serije ili film za svoju dušu – čestitamo!

foto: Promo

Ali, onda se čak i u najnapornijim danima desi da vas planirano ili neočekivano, sa šoljicom kafe u ruci ili dok užurbano jedete na pauzi, zatekne sunce i svojim zracima donese trenutak u kome se osećate puni energije, rasterećeni i spremni za sve. Tada u planove ulaze i putovanja na sve one omiljene destinacije koje želite da vidite i osetite, opremanje stana koji će biti samo vaše omiljeno mesto na svetu, svi oni pokloni koje dugujete sebi i želite da priuštite voljenima, kursevi i seminari koji su taman ono što vam treba za poziciju koju ste oduvek želeli.

A finansije – one više nisu dodatni teret, jer je direktna podrška, na koju uvek možete da računate, tu. Gotovinski kredit Direktne Banke odobravaju se bez troška obrade zahteva i sa nižom kamatnom stopom dok traju specijalni uslovi, sve do 24. decembra. Nisu potrebni žiranti, depozit, ni učešće, a možete da birate između različitih rokova otplate, od 61 do 83 meseca. U Direktnoj Banci, ljubazni bankari će vam pomoći da pronađete rešenje koje najbolje odgovara vašim planovima.

foto: Promo

Za specijalne uslove gotovinskih kredita Direktne Banke sada se možete prijaviti i online što je, imajući u vidu trenutne okolnosti, sjajna opcija, a štedi i vreme koje vam je dragoceno. Sve informacije možete pronaći na sajtu www.direktnabanka.rs ili ukoliko posetite neku od ekspozitura.

Sunce je uvek tu, samo je važno da imate oslonac koji će vam pokazati u kom pravcu da ga tražite. Uz njega i sigurnu i direktnu finansijsku podršku vašem budžetu, dani postaju upadljivo rasterećeniji, a svi planovi dostižni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs