BUDITE SEBI NA PRVOM MESTU

U životu nam uglavnom oči otvore tragedije - ne čekajte ih: Ovo su stvari sa kojima bi svaka žena trebala da se pomiri!

U životu, oči nam uglavnom otvore veće tragedije. Tek tada shvatimo koliko su besmislene stvari oko kojih se nerviramo, umesto da uživamo u svakom udisaju.

Lifestyle
Autor:
U životu nam uglavnom oči otvore tragedije - ne čekajte ih: Ovo su stvari sa kojima bi svaka žena trebala da se pomiri!
Foto: Shutterstock

Ne čekajte da se desi nešto loše pa da "vam sine". Saznajte koje situacije nisu vredne nerviranja i trebalo bi da ih prihvatite i naučite da im ne pridajete značaja u samom startu.

Porazi

Porazi ne postoje, oni se samo dešavaju kad na trenutak ispustimo konce iz ruku. Ne doživljavajte gubitak posla ili neuspeh kao najveći poraz i nešto konačno, gledajte na to kao na novu priliku. Nerviranje će vas sputati da krenete dalje sa svojim životom, a njime ništa nećete postići

Kompleksi

Viši ste od proseka, imate male grudi, široke kukove, ne sviđaju vam se vaše obrve ili vam je nos kriv… Prihvatite to i krenite dalje. Vodite računa o sebi u granicama vaših mogućnosti, dovoljno da biste bili zadovoljni sobom i upamtite - mali "nedostaci" čine vas posebnima.

Prihvatanje komplimenata

Mnoge žene misle, da će ako samouvereno prihvate kompliment ispasti arogantne, ali to nije ni blizu istini. Ni skromnost nije vrlina baš uvek. Ostavite dojam samouverene i žene koja je sigurna u sebe, jer ako vi cenite sebe i svesni ste svojih kvaliteta - dopustite da i drugi vide i pohvale vas. U tome nema apsolutno ništa loše.

Etiketa "ku**e"

Jednostavno, ne možete se svideti svima. Što pre to shvatite, to će vam život postati jednostavniji, a broje "teške" situacije, koje vam crpe energiju će nestati. Ako svi imaju "dobro mišljenje o vama" to samo znači da ne sa vama nešto nije u redu, jer to suštinski i nije moguće. Dakle, prestanite da radite stvari da biste se dopali ili ugodili drugima i držite se svog stava, jer ma šta vam on doneo - na kraju dana ćete, ipak, znati da ste bili svoji! A, neka svet misli kako mu volja...

(Stil.kurir.rs/Lifepress)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs