Astro prognoza

Dnevni horoskop za 31. oktobar: Odbijate da se prilagodite promenama!

Škorpija očajna, Vaga asocijalna, Bik umoran, Vodolija zadovoljna

Lifestyle
10:16h Autor:

OVAN

 

Fokusirani ste na izradu novog poslovnog plana. Imate generalnu viziju, a sada obraćate pažnju na detalje. Niste zadovoljni brakom. Imate utisak da je došlo do udaljavanja i to mirno prihvatate. Mogući su problemi sa disajnim organima.

BIK

 

Osećate se samouvereno zbog poslovnog uspeha. Sada razmišljate u smeru razvoja poslovne saradnje sa inostranim saradinicima. Emotivno ste nezadovoljni. Voljena osoba ne pokazuje dovoljno interesovanja za odnos. Zdravlje je stabilno.

 

BLIZANCI

 

Posao stagnira. Pokušavate da ukapirate gde je problem pošto imate utisak da ste svaki potez dobro osmislili. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana misli da ste jako interesantan sagovornik. Osećate se tromo.

 

RAK

 

Zanima vas ulazak u poslovni ortakluk. Već ste snimili ko vam odgovara i sada razmišljate na koji način da drugu stranu zainteresujete za saradnju. Jako ste stidljivi. Simpatija čak i ne sluti kakva osećanja gajite. Zdravlje je stabilno.

 

LAV

 

Prezadovoljni ste kako napreduje vaša karijera i što je to isključivo rezultat vašeg rada. Želite da se konačno posvetite partnerki, ali ona ne želi da vas vidi. Zdravlje je solidno, samo vam je potreban odmor.

 

DEVICA

 

Problemi u komunikaciji sa kolegama su i dalje prisutni. Niti ste vi spremni za kompromis, niti druga strana. Imate naglašene emotivne potrebe i vreme provodite sa partnerom. Čulo vida je oslabilo.

 

VAGA

 

Prilično ste inventivni i nekonvencionalni. Osmišljavate originalan projekat. Imate potrebu za partnerom, ali vas konkretno niko ne privlači. Imate utisak da bi život bio lepši da ga delite u dvoje. Zdravlje je stabilno.

 

ŠKORPIJA

 

Prilično ste neprilagođeni. Ne prijaju vam promene na poslu i pokušavate da radite stvari po starom. Upoznajete novu osobu po preporuci, ali onda ne ostavlja adekvatan utisak. Druga strana vas slično doživljava. Umorni ste.

 

STRELAC

 

Uživate u plodovima svoga rada. Smatrate da dosta ulažete u posao, ali da su rezultati vidljivi i reprezentativni. Nemate energiju niti za nova poznanstva niti za stara druženja. Zadovoljni ste zdravljem.

 

JARAC

 

Detaljno razrađujete novi poslovni projekat. Želite da sve ide glatko i da bude uspešan. Prija vam pažnja voljene osobe. Ona na prilično spontan i otvoren način pokazuje svoje emocije. Zdravlje je stabilno.

 

VODOLIJA

 

Smaraju vas uobičajene poslovne obaveze. Potreban vam je nov izazov. Bračni partner je prilično osetljiv i može prilično burno da reaguje ukoliko se oseti pogođenim. Što se tiče zdravlja napeti ste.

 

RIBE

 

Pod stresom ste zbog brojnih obaveza. Gledajte da se bolje organizujete i da neke obaveze ostavite za iduću nedelju. Bračni partner je neraspoložen, a ne želi da kaže zbog čega. Umorni ste i neophodan vam je odmor.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...