Astro prognoza

Dnevni horoskop za 29. oktobar: Osećate se zaštićeno pored partnera!

Jarac uspešan, Bik tvrdoglav, Ribe se žale na okolinu, Strelcima ništa ne odgovara

Lifestyle
08:22h Autor:

OVAN

 

Imate utisak da su vaše ideje najbolje, ali da ih saradnici ne razumeju i zbog toga ne podržavaju. Imate želju da kontrolišete voljenu osobu što joj jako smeta. Mogući su problemi sa disajnim organima.

 

BIK

 

Komunikacija vam ide od ruke. Opušteni ste i duhoviti. Potencijalni partneri misli da vam predstoji uspešna saradnja. Niste zadovoljni emotivnom sferom jer drugoj strani stalno nešto smeta i stalno kritikuje. Osećate se dobro.

 

BLIZANCI

 

U slučaju bilo kakvog sudskog postupka ostavićete odličan utisak i proces preokrenuti u pozitivnom smeru. Emotivno ste zainteresovani za osobu koja ne reaguje na vaše udvaranje. Zdravlje je stabilno.

 

RAK

 

Ponosni ste na poslovni uspeh. Sva energija i trud koji ste uložili u posao konačno daju vidljive rezultate. Emotivna situacija je komplikovana: imate simpatiju, ali imate utisak da vas gleda kao prijatelja. Zdravlje je solidno.

 

LAV

 

Zadovoljni ste poslovnim rezultatima. Iako je uspeh rezultat rada tima, vi ga doživljavate kao ličan. Emotivno ste nezadovoljni. Došli ste u situaciju da sa bračnom partnerkom nemate zajedničku temu za razgovor. Imunitet je slab.

 

DEVICA

 

Neslaganje sa kolegama je na vrhuncu što se manifestuje kroz konflikt. Isključivo kritikujete jedni druge. Zadovoljni ste vezom. Razmišljate da je došlo vreme da napravite korak dalje. Što se tiče zdravlja nervi su osetljivi.

 

VAGA

 

Prilično ste samouvereni i razmišljate da se poslovno osamostalite. Vage su posvećene bračnom partneru. Osećaju se zaštićeno pored njega i to im jako prija. Zdravlje je zadovoljavajuće.

 

ŠKORPIJA

 

Saradnja sa strancima konačno otpočinje. Zbog toga ste zadovoljni jer ste puno truda uložili da do nje dođe. Bračni partner ima naglašenu potrebu za bliskošću. Izlazite mu rado u susret. Osećate se umorno.

 

STRELAC

 

Inteligencija i komunikacione sposobnosti su vaše glavno oružje koje omogućavaju da postignete novu poslovnu saradnju. U slučaju da ste slobodni ne radite ništa da promenite svoj status. Zdravlje je stabilno.

 

JARAC

 

Konkurencija pokušava da vas ubaci u svoj tim, ali vas njihova ponuda ne zanima. Emocije su vam proradile, prihvatate ih i uživate u njima, dok druga strana još uvek nije sigurna u vašu vezu. Zdravlje je solidno.

 

VODOLIJA

 

Komunikacija sa saradnicima nije najbolja. Imate totalno različite ciljeve koji su neuklopivi. Situacija u braku nije mnogo bolja. Imate utisak da vas partner uopšte ne razume. Bubrezi su prilično osetljivi.

 

RIBE

 

Nezadovoljni ste saradnjom sa inostranim saradnicima. Umesto očekivanog početka zajedničkog projekta oni ga odlažu. Nezadovoljni ste vezom, jer vam partner deluje otuđeno. Mogući su problemi sa nervima.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...