Astro prognoza

Dnevni horoskop za 22. oktobar: Imate osećaj da danas sve možete!

Devica hrabra, Vaga umorna, Jarac zbunjen, Rak uspešan

Lifestyle
09:10h Autor:

OVAN

 

Niste na istoj talasnoj dužini sa kolegama. Žao vam je što se ne osećate kao deo tima. Prilično ste komunikativni, ali nikako da upoznate neku intrigantnu osobu. Što se tiče zdravlja očekuje vas promena raspoloženja.

BIK

 

Prilično ste ambiciozni i samouvereni. Pravite poslovne planove u skladu sa unutrašnjim osećanjem. Emotivni odnos stagnira. Svesni da je neophodan razgovor sa drugom stranom, ali ga odlažete. Zdravlje je dobro.

 

BLIZANCI

 

Susrećete se sa puno poslovnih problema. Neki su direktna posledica odluka donetih na brzinu, bez udubljivanja u problematiku. Emotivno ste nezadovoljni. Niti vas partner razume, niti vi njega. Neraspoloženi ste.

 

RAK

 

Prilično ste vredni i uspešni. Imate utisak da sve možete. Emotivno ste nezadovoljni. Komunikacija sa voljenom osobom je jako loša. Pokušavate da rešite probleme na miran način, ali vam ne polazi za rukom. Zdravlje je dobro.

 

LAV

 

Imate pozitivnu tremu. Novi poslovni početak je delimično izazov, a delimično način da afirmišete sebe. U elementu ste. Upoznajete novu osobu koja bez ikakvog otpora pada na vaš šarm. Osećate se dobro.

 

DEVICA

 

Nezadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Iskrsavaju manje teškoće koje rešavate u hodu. Emotivno ste prezadovoljni. Osećate da na partnera možete da se oslonite u svakom trenutku. Zdravlje je solidno.

 

VAGA

 

Vaši uspesi govore umesto vas. Prijatno ste iznenađeni novom poslovnim prilikom. Razmišljate da je prihvatite. Odnos sa partnerom stagnira. Ne uspevate da rešite hronične probleme. Mogući su problemi sa hormonima.

 

ŠKORPIJA

 

Na poslu iskrsavaju teškoće koje odlažu realizaciju planova. Prilično ste demotivisani novonastalom situacijom. Emotivno sta zadovoljni. Partnerka vas u potpunosti razume. Mogući su problemi sa kostima.

 

STRELAC

 

U poslovnom smislu ste zadovoljni. Uspešno realizujete poslovne planove, a uz to se i finansijska situacija menja na bolje. U neobaveznoj ste vezi, ali druga strana to tako ne shvata. Zadovoljni ste fizičkom kondicijom.

 

JARAC

 

Odgovara vam ustaljeni radni poredak. Na poslu dolazi do transformacija, ali vam je teško da držite korak sa njima. Zadovoljni ste stabilnim emotivnim odnosom i u potpunosti mu se posvećujete. Skloni ste nervozi.

 

VODOLIJA

 

Demotivisani ste situacijom na poslu. Ma koliko energije ulagali imate utisak da ste i dalje na istom mestu. Prija vam podrška voljene osobe koja pokušava da vas ohrabri. Što se tice zdravlja skloni ste neraspoloženju.

 

RIBE

 

Na poslu se pojavljuju teškoće koje rešavate u hodu pa ste zadovoljni jer nema odstupanja od planova. Emotivno niste ispunjeni. Imate partnera koji ne ume da vam da osećaj da ste voljeni. Zdravlje je stabilno.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...