Astro prognoza

Dnevni horoskop za 16. oktobar: Tražite i daće vam se!

Vaga odlučna, Blizanci u samljeni, Devica srećna, Lav arogantan

Lifestyle 15.10.2020. - 08:17h Autor: Kurir

OVAN

 

Prilično ste samouvereni i bez mnogo dvoumljenja ulazite u poslovno rizičan poduhvat. Kada je emotivna sfera u pitanju pokušavate da nametnete svoje stavove i standarde. Voljena osoba odbija da se tome povinuje. Zdravlje je solidno.

 

BIK

 

Donošenje poslovne odluke predstavlja pravu moru za vas. Niste sigurni koja odluka će brže da donese rezultate. Emotivna sfera trpi zbog poslovne. Iz želje da odradite posao kako valja odlažete ljubavni sastanak. Mogući su problemi sa hormonima.

 

BLIZANCI

 

Ne snalazite se najbolje u komunikaciji sa potencijalnim saradnicima. Vaše izlaganje poslovnih ideja ne ostavlja očekivani utisak na njih. Sa simpatijom održavate prijateljski kontakt. Što ste tiče zdravlja napeti ste.

 

RAK

 

Ogromna energija koju ste ulagali u poslovni poduhvat konačno daje odlične rezultate. Dobijate reči hvale od nadređene osobe. Nezadovoljni ste situacijom u braku. Odnos je postao suviše hladan i sterilan. Osećate se dobro.

 

LAV

 

Iznenada dobijate dve poslovne ponude. Osećate se moćno, jer ste traženi. Treba vam vremena da odlučite koja ponuda vam više odgovara. Koristite mogućnosti intereneta i preko društvenih mreža upoznajete zanimljivu osobu. Zdravlje je

solidno.

 

DEVICA

 

Dvoumite se oko dve poslovne opcije. U prvom momentu vam jedna deluje bolje, a u drugom druga. Skloni ste da nalazite mane partneru. Sitnice vas smetaju. Partner čeka da vaše neraspoloženje proše. Što se tiče zdravlja napeti ste.

 

VAGA

 

Odličan je dan za održavanje poslovnog sastanka. Odlazite u potpunosti spremni za debatu i postižete sve svoje ciljeve. Imate lošu komunikaciju sa partnerom. Uopšte vas ne zanima šta želi da vam kaže. Jako ste umorni i potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA

 

Bez obzira koliko energije ulagali u posao imate utisak da je sve uzalud. Emotivna satisfakcija je povezana sa tajnom vezom, ne sa javnim odnosom. Zdravlje vam nije loše, ali povremeno imate pad raspoloženja.

 

STRELAC

 

Prilično ste energečni i samouvereni. Bez ikakvog dvoumljenja donosite bitne poslovne odluke. Istu stvar radite u ljubavnom odnosu: donosite odluke bez konsultovanja sa drugom stranom što izaziva sukob. Zdravlje je solidno.

 

JARAC

 

Nezadovoljni ste finansijskom situacijom. Očekivali ste priliv novca, ali vas informacija da do toga ipak neće doći prilično uznemirava. Sasvim slučajno upoznajete novu osobu koja ostavlja odličan utisak. Zdravlje je stabilno.

 

VODOLIJA

 

Imate utisak da ceo dan sastančite, a da jako malo vremena posvećujete konkretnom radu. Niste zadovoljni komunikacijom sa partnerom. Oboje reagujete prilično burno. Što se tiče zdravlja prisutan je pad raspoloženja.

 

RIBE

 

Dolazi do stagnacije na poslu. Otkrivate uzrok i rešavate ga u hodu. Emotivno ste nezadovoljni. Sigurni ste da veza nema potencijal da prevaziđe tekuću krizu. Što se tiče zdravlja odmor vam je neophodan.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...