Astro prognoza

Dnevni horoskop za 7. oktobar: I neuspeh je za čoveka!

Vaga dobrog zdravlja, Ovan solidno, Bik očekuje novo poznanstvo, Strelac umoran

Lifestyle
08:14h Autor:

OVAN

Zadovoljni ste prilivom finansija. One vam daju podstrek potreban za rešavanje poslovnih problema. Imate želju da se opustite i uživate u društvu partnerke, ali je ona suviše nervozna. Zdravlje je solidno.

BIK

Očekuje vas iznenadni trošak koji će malo da vas izbaci iz koloseka, jer ga uopšte niste planirali. Pred slobodnim Bikovima je novo poznanstvo koje ima potencijal da preraste u stabilnu vezu. Osećate se dobro.

BLIZANCI

Mentalno ste vrlo aktivni. Pravite grandiozne poslovne planove, ali ih ne otkrivate drugima još uvek. Provodite vreme upoznajući bolje simpatiju. Ono što saznajete jako vam se dopada. Zdravlje je odlično.

RAK

Prilično ste komunikativni i prilagodljivi. Zajednički projekat sa strancima je u punom zamahu. Pasivni ste na emotivnom polju tako da nema nikakvih dešavanja. Na polju zdravlja mogući su problemi sa žuči.

LAV

Prilično ste ambiciozni i u planu vam je početak poslovne saradnje sa inostranim saradnicima. Emotivni ste neispunjeni i priželjkujete da uđete u novu vezu. Kada je zdravlje u pitanju mogući je bol u donjem delu leđa.

DEVICA

Nezadovoljni ste komunikacijom sa kolegama. Smeta vam što druga strana ne želi da prizna dobre strane vaših ideja. Bračna partnerka primećuje da ste razdražljivi pa vam se sklanja sa puta. Jako ste nervozni.

VAGA

Ukoliko ste privatnik puni optimizma pravite dugoročne poslovne planove. Vage u braku imaju utisak da partner nije u potpunosti posvećen njihovoj zajednici. Zdravlje je zadovoljavajuće.

ŠKORPIJA

Poslovni pregovori neće ići glatko. Dosta ste kruti i ne želite da činite ustupke. Ukoliko ste u braku zadovoljni ste odnosom sa partnerkom. Zdravlje nije najbolje. Osećate se malaksalo i prijao bi vam odmor.

STRELAC

Ukoliko ste privatnik razmišljate o pokretanje paralelne poslovne delatnosti. Strelci u braku uživaju u vremenu provedenom sa partnerkom. Reagujete prilično impulsivno pa je neophodan oprez u saobraćaju.

JARAC

Komunikacija vam je slaba tačka. Nikako da nađete zajednički jezik sa kolegama. Takve probleme nemate u odnosu sa simpatijom. Prija vam opuštena atmosfera i nenametljiva pažnja druge strane. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Pokušavate da poboljšate saradnju sa kolegom, ali ne uspevate u tome. Ukoliko ste u vezi jako ste nervozni i potrebna vam je sitnica da planete. Zdravlje nije najbolje prikazano i najveći problem je razdražljivost.

RIBE

Ribe su prilično prilagodljive i diplomatične tako da bez ikakvog otpora prihvataju promene na poslu. Ukoliko su u braku biće zabrinuti za partnerku. Dotična je prilično neopuštena pa će pokušati da joj dignu raspoloženje. Zdravlje je dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs