Astro prognoza

Dnevni horoskp za 28. septembar: Danas samo ćutite, manje ćete problema imati!

Lav usamljen, Ribe zabrinute, Devica uspešna, Jarac nervozan, Vaga umorna

Lifestyle 27.09.2020. - 07:45h Autor: Kurir

OVAN

 

Bez ustručavanja koristite porodične veze da bi unapredili posao. Odnos sa partnerkom je specifičan: dok vi maksimalno uživate u ljubavi i sigurni ste u svoje emocije, ona nije sigurna da ste vi prava osoba za nju. Zdravlje je solidno.

 

BIK

 

Prillično ste samouvereni i uspešni kada su poslovni planovi u pitanju. Imate tajnu podršku za svoje planove. Nemate komunikaciju sa partnerkom i oko toga se uopšte ne uzbuđujete. Što se tiče zdravlja pripazite na količinu hrane koju unosite u organizam.

 

BLIZANCI

 

Potišteni ste jer ne uspevate da rešite nagomilane probleme na poslu. Zadovoljni ste oblašću ljubavi. Vaše emocije su postojane i intenzivne. Pružate neophodnu podršku partneru. Što se tiče zdravlja u fizičkom smislu ste slabi.

 

RAK

 

Nestrpoljivi ste da što pre sprovedete u delo poslovne planove. U toj brzini pravite greške. Partnerka je nepresušan izvor ljubavi i podrške. Prilično se oslanjate na nju. Što se tiče zdravlja pripazite se povreda.

 

LAV

 

Komunikacija vam ne ide od ruke. Ne samo da ne uspevate da postignete bilo kakav dogovor, nego dolazi i do prekida poslovne saradnje. Previše forsirate vezu. Partnerki to smeta i čeka da promenite ponašanje. Moguća je glavobolja.

 

DEVICA

 

Pada vam slučajno genijalna ideja na pamet i rešavate poslovni problem koji vas je dugo mučio. Emotivno ste nezadovoljni. Kajete se zbog grešaka koje ste napravili u prošlosti. Zdravlje je solidno.

 

VAGA

 

Imate jasnu viziju šta želite da postignete i na koji način. Na polju ljubavi sledi vam iznenadno poznanstvo sa osobom koja ili nije iz vašeg mesta ili čak ima veze sa inostranstvom. Zadovoljni ste zdravljem.

 

ŠKORPIJA

 

Koristite prednosti timskog rada. Kolege vam pomažu da prevaziđete određene poslovne teškoće. Vaše emocije su vaše bogatstvo. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Kada je zdravlje u pitanju grlo je osetljivo.

 

STRELAC

 

Jako ste vredni, ambiciozni, fokusirani na cilj i dostižete ga. U emotivnom smislu ste nesigurni. Partnerka vas obožava, a vi se pitate da li je zaslužujete. Zdravlje je solidno, ali treba da pripazite da ne preterate sa pićem.

 

JARAC

 

Glavni problem je što niste prilagodljivi. Ne uspevate da ostvarite dogovor sa kolegama. Emotivno ste zadovoljni i gledate da što više vremena provedete sa partnerkom. Kada je zdravlje u pitanju očekuju vas problemi sa nervima.

 

VODOLIJA

 

Ostvarujete odličnu saradnju sa kolegama. Sviđa vam se njihov nekompromisan stav. Oblast ljubavi je loše prikazana. Jako ste nesigurni i ljubomorni i time odbijate partnerku. Što se tiče zdravlja, redovna terapija daje efekte.

 

RIBE

 

Komunikativni ste, željni da čujete mišljenja i ideje kolega. U opuštenoj atmosferi postižete sve svoje poslovne ciljeve. U emotivnoj sferi ste preplavljeni emocijama i u njima maksimalno uživate. Zdravlje je stabilno

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...