Astro prognoza

Dnevni horoskop za 15. avgust: Vreme je za godišnji odmor!

Ovan je dobro, Rak uspešan, Bik iscrpeo svu snagu, Vaga uznemirena

Lifestyle
10:23h Autor:

OVAN

Oslanjate se na svoje saradnike u koje imate poverenja. Mada, trebali biste malo da povedete računa i da ne verujete baš svima. Možete da očekujete promene raspoloženja kod voljene osobe. Dobro se osećate,

BIK

Imate neke dosta obaveza tokom dana iako to niste planirali. Moguće je da je vaša motivacija u opadanju. Možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom, pogotovo ako ste u braku. Pad imuniteta je naglašen.

BLIZANCI

Nećete imati previše posla. Pred vama je povoljan period za godišnji odmor ili neko kraće putovanje. Možete da se nadate susretu sa osobom koja vam se dopada. Pred vama su zanimljiva nova dešavanja. Prolazna aritmija.

RAK

Nova dešavanja na poslovnom planu vas zbunjuju, jer ništa nije ispalo onako kako ste očekivali. Odnos sa voljenom osobom se popravlja i stekli ste utisak da ipak postoji nada da ćete biti zadovoljni. Povedite računa o stomaku.

LAV

Komunikacija koju imate sa kolegama je odlična. Veoma ste zadovoljni stanjem koje vlada na poslu. Nije vam lako da pred osobom koja vam se dopada pokažete svoja osećanja. Prilično ste stidljivi. Izbegavajte cigarete.

DEVICA

Očekuju vas neke lepe vesti na polju finansija. Imate utisak da se konačno na ovom polju sve veoma značajno pokreće. Otvoreno pokazujete osećanja prema voljenoj osobi i ona vam uzvraća. Povedite računa o unosu šećera.

VAGA

Očekuju vas manja otežanja na polju posla. Kao da vam se napredovanje već duže vreme konstantno odlaže... Na prvom mestu vam je odnos sa voljenom osobom. Moguć je nizak pritisak i manji problemi sa zdravljem.

ŠKORPIJA

Povedite računa o tome da ne preterujete u zahtevima koje postavljate na poslovnom planu. Malo spustite kriterijume. Postoji jedna osoba koju jako poštujete i divite joj se iz daleka. Imate mnogo energije u sebi.

STRELAC

Nemojte da poklanjate olako svoje poverenje. Danas bi neko mogao da pokuša da vas obmane. Osoba koja vam se dopada vrlo nonšalantno komunicira sa vama i niste sigurni da li vas gleda kao prijatelja. Osetljive kosti.

JARAC

Moguće je da ne funkcionišete baš najbolje u radnom okruženju i da vam je potreban odmor i opuštanje. Pred vama je prilika da napravite lep i romantičan ugođaj vašem partneru. Povedite računa o unosu tečnosti.

VODOLIJA

Doćiće vam i bolji dani na poslovnom planu, ali trenutni period je težak i nije lako da se sa tim suočite. Moguća su lepa dešavanja sa nekom Vagom. Ukoliko već imate partnera, razmišljate o braku. Problemi sa holesterolom.

RIBE

Niste zadovoljni situacijom koju imate na poslovnom planu i smatrate da zaslužujete bolje od toga. Moguće je da imate malo problem sa posesivnošću i da se u nekim situacijama borite sami sa sobom. Pazite na krvni pritisak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs