Astro prognoza

Dnevni horoskop za 4. avgust: Previše ste osetljivi da biste se bavili rešavanjem problema!

Vaga osetljiva, Jarac oštar na rečima, Devica hladna na sve uticaje, Bik uspešan

Lifestyle
08:15h Autor:

OVAN

Današnji dan vam može biti malo teži kada je u pitanju polje posla, pa povedite računa da ne pravite greške. Ukoliko pokažete dovoljno razumevanja prema partneru sve ćete rešiti. Problemi sa vidom.

BIK

Imate utisak da se neke stvari odvijaju usporeno i osećate potrebu da ih ubrzate. Nemojte ništa da forsirate. Sigurni ste u svoja osećanja prema voljenoj osobi i dajete joj dovoljno vremena da shvati šta želi. Odlično se osećate.

BLIZANCI

Ne očekuju vas problemi na ovom planu! Možete da se nadate odličnom danu u kojem će vam sve okolnosti ići u prilog. Dobro se osećate dok flertujete sa osobom koja vam se dopada. Možete da se opustite.

RAK

Posvećeni ste svom poslu i želite da vidite konkretne rezultate svog truda što pre. Pred vama je prilika za strastven susret sa osobom sa kojom ste već imali neki vid veze. Možete da očekujete nova dešavanja. Hronične smetnje.

LAV

Poželećete da krenet putem poslovnih promena jer ne vidite sebe više na istom radnom mestu. Očekuje vas jako lepa situacija sa voljenom osobom koja vam je maksimalno posvećena. Povedite računa o hormonima.

DEVICA

Oslobodili ste se problema koje ste imali u prošlosti i sada sasvim rasterećeni idete napred. Moguće je da ćete upoznati jednu zanimljivu osobu tokom današnjeg dana. Nemate nikakve probleme sa zdravljem.

VAGA

Pred vama je šansa da ostvarite uspeh na polju posla. Možete da očekujete priliku da se dokažete. Postigli ste veliki uspeh jer ste rešili sve nesuglasice sa voljenom osobom i sada uživate. Prija vam bavljenje sportom.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete stabilizaciju na poslovnom planu. Nećete imati bilo kakve brige i probleme. Ukoliko ste u braku, pred vama je povoljan dan za razgovor o proširenju porodice. Povedite računa o stomaku.

STRELAC

Imate pred sobom dosta slobodnog vremena, niste ni malo opterećeni poslom danas. Prija vam takva atmosfera! Možete da se nadate susretu sa osobom o kojoj ste dugo razmišljali... Bez problema sa zdravljem.

JARAC

Možete da očekujete odličan dan ako se bavite bilo kojim uslužnim delatnostima. Odlično se osećate kada ste pored svog partnera koji kao da vam pruža pozitivnu energiju i neograničenim količinama. Izbegavajte bilo kakve poroke.

VODOLIJA

Veoma ste sposobni i do izražaja dolazi vaša snalažljivost. Možete da očekujete da ćete se izboriti sa poteškoćama. Nećete imati drastične promene kada je u pitanju polje ljubavi danas, sve ostaje isto. Koža vam je veoma osetljiva.

RIBE

Veoma ste direktni i otvoreni u komunikaciji sa ljudima iz poslovnog okruženja. Neophodno je da sagledate svoje ponašanje prema partneru pre nego što počnete da ga osuđujete za neke stvari. Prijala bi vam masaža.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs