Astrologija otkriva

Riba postaje pirana, Vaga kažnjava ćutanjem: Ovako se svete horoskopski znakovi!

Ranjeni Ovan je možda najopasnija osoba sa kojom možete da se suočite

Lifestyle
15:16h Autor:
Foto: Shutterstock

U zavisnosti od dominantnih osobina zodijačkog znaka, astrolozi mogu da predvide kako će osoba reagovati na uvredu ili nešto ružno - hoće li oprostiti i otići ili će se osvetiti.

 

Ovako kažnjavaju horoskopski znakovi one koji su ih povredili:

 

Ovan napada odmah

 

Ranjeni Ovan je možda najopasnija osoba sa kojom možete da se suočite. Njime vlada Mars, pa predstavnici ovog znaka neće čekati, već će odmah odgovoriti na uvredu, a njegova sposobnost da "ubije" rečima na kraju će vas izludeti. Ovan brzo prelazi sa reči na dela - sposoban je da uništava okolinu, čak i da odari onog ko ga je povredio. Ipak, Ovan nikada ne pravi osvetnički plan, već reaguje impulsivno, ali se isto tako brzo i smiri.

 

Bik nikad ništa ne zaboravlja

 

Naročito ono što ih je povredilo, razočaralo ili razbesnelo. U sebi gore, ali se trude da sakriju od sveta koliko su u stanju da izgube kontrolu. Instant osveta nije njihov stil - oni vrebaju i čekaju da protivnik dođe u ranjivu poziciju. Osoba kojoj su morali da se osvete nikada više neće zadobiti njihovo poverenje i zauvek će ostati na "crnoj listi" Bika.

Blizanci su nepredvidivi

 

Toliko da znaju da iznenade čak i sami sebe. Ako ste povredili njih ili nekog njima dragog, Blizanci su u stanju da pažljivo isplaniraju najsuroviji osvetnički plan na svetu, sličan scenarijima iz filmova o psihopatama. Ali, dok dođe trenutak osvete, najčešće promene mišljenje. Nastaviće dalje sa životom, odljutiće se ili će vas jednostavno precrtati iz svog života. Sa druge strane, u stanju su da proglase surovi rat sa komšijom za najveću banalnost na svetu.

 

Rak ume da bude nemilosrdan
 

Oni konstantno planiraju neku osvetu ili makar razmišljaju o njoj. Okidač može biti bilo šta, jer u glavi staln crtaju slike kako su navodno bili uvređeni od strane određenih ljudi. U tim trenucima Rakovi jedva uspevaju da sačuvaju zdrav razum. Iako važe za ljude sa velikim i nežnim srcem, osveta Raka ume da bude prilično strašna.

 

Lav je kao cunami

 

Predstavnici ovog znaku su na prvom mestu plemeniti i izuzetno ponosni, baš zbog ovih osobina vrlo lako se razočaraju u ljude. I najmanja uvreda dugo će ostati u njihovom umu i srcu. Zbog njih "protivnik" noćima neće spavati, i neće uspeti da se "izvuče" sa običnim izvinjenjem. Svetiće se na sve moguće načine - rečima, delima, prljavim trikovima, bilo kako, samo da se oslobode svog besa. Oni koji su ih duboko povredili mogu slobodno da zaborave Lava.

Device ponižavaju

 

One se neće svetiti poput drugih znakova. Kada osećaju bol, igraju na kartu emocija. Njihov glavni cilj jeste da se onaj koji ih je povredio oseća bedno, da plače, da ga bude sramota. Osveta Device je tiha i drugima neprimetna, ali oni kojima se sveti i te kako je osećaju.

 

Vaga kažnjava tišinom

 

Njihova karmička dužnost je pronalaženje pravde. Sa druge strane, obožavaju dramu i preuveličavaju svaku sitnicu dok ne povedu pravi rat. Omiljena taktika im je totalno, hladno ignorisanje, i takvo ponašanje može da traje godinama. Sa druge strane, u stanju su da na lice navuku potpuno nevin izraz i da kažu kako ne znaju o čemu se radi ako ih pitate zašto se tako ponašaju.  Ipak, ako njihov "prestupnik" pokaže dovoljno upornosti i dovoljno laska, Vaga mu pruža priliku da ispravi krivicu, ali istovremeno žudi za istinskim pokajanjem.

 

Od Škorpijine osvete bežite što dalje

 

Ako ste povredili Škorpiju, bolje vam je da promenite posao, mesto stanovanja, a najbolje kontinent. Škorpije su šampioni osvete, ne umeju da praštaju, a njihova osveta je surova i dobro isplanirana. Najgore od svega je to što nema kraj - svetiće se kad god sretnu osobu koja ih je povredila.
 

Strelac se kaje i sažaljeva

 

Predstavnicima ovog znaka lakše je da žive bez osvete i bez okretanja nazad. Strelac ne mrzi, radije sažaljeva. Ipak, njihov neprijatelj moraće mnogo da se potrudi da ih ponovo pridobije. Ako ipak nastavi sa starim ponašanjem, probudiće osvetničku prirodu Strelca koji tada udara brzo i veoma bolno.

Jarac osvetu servira hladnu

 

Ako se odluče na osvetu, sprovešće je prema svim pravilima, polako, metodično, uz minimum emocija. Kako vreme delovanja dolazi, osećaj mržnje polako opada, a u Jarcu ostaje gorčina i osećaj otuđenosti. Tada se pretvaraju u močne neprijatelje, potpuno sigurne u ono što rade - krivi ste i sada ćete platiti. Osvetu sprovode smireno, praktično graciozno i izdižu se iznad situacije. Opraštaju izuzetno teško.

 

Vodolija se retko zamara osvetom
 

Umesto da se sveti, Vodolija se emocionalno udaljava od konfliktnih situacija. One problem udaljavaju od sebe kako ne bi uticao na ostale aspekte njenog života. I to rade odlično. Retko se odlučuju na osvetu, a ako to učine, ponašaju se kao deca.
 

Ribe se pretvaraju u pirane

 

Iako je to teško zamislivo, nežne Ribe mogu lako da se pretvore u pirane ako su toliko povređene da se na kraju odluče na osvetu. Njihovo razočaranje može biti toliko jako da u glavi počinju da smišljaju potpuno sulude scenarije, zamišljajući potpuni kolaps neprijatelja, čak i njegovu smrt. Njihova taktika je da omalovažavaju i ismevaju one koji su ih povredili. Njihova osveta nije logična, ali u osnovi je emocionalna.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...