kao magnet

5 osobina kojima zrače privlačne žene: Evo po čemu se izdvajaju od ostalih!

One možda nisu zgodnije i lepše od vas, ali definitivno umeju nešto što vi ne umete

Lifestyle
Autor:
5 osobina kojima zrače privlačne žene: Evo po čemu se izdvajaju od ostalih!
Foto: Shutterstock

Privlačne žene su prirodne, otvorene i nemaju komplekse. Mnogi veruju da privlačnost zavisi od spoljašnjeg izgleda, ali nije tako. Dame koje kao magneti privlače ljude oko sebe imaju određene osobine po kojima se izdvajaju.

Vode računa o sebi

Izuzetno im je važno da se dobro osećaju u svojoj koži, kako u duši tako i kada je reč o spoljašnjem izgledu. Vode računa o oblačenju, frizuri, ishrani, vežbanju, a bitno im je i da imaju kvalitetan san.

Jako im je bitno da imaju svoj unutrašnji mir jer se tako osećaju pune samopouzdanja. A i jače su kao ličnost. Upravo zato odaju utisak kompletne osobe kojoj se možete poveriti. Sve to je čini veoma privlačnom ženom.

Bog ima savršen plan za svakog od nas: Kad vam u životu ništa ne ide od ruke, dobro pročitajte ove reči!

foto: Shutterstock

Poštuju druge

Koliko god žena bila lepa i atraktivna fizički, ako se prema ljudima odnosi bez poštovanja i nema tolerancije, onda joj izgled ništa ne znači. Tada drugim ljudima neće biti simpatična. Arogancija i egoizam su uvek odbojni.

Stoga, moć privlačnih dama je tolerancija, otvorenost u komunikaciji, kao i izražena pažnja.

Imaju svoj stil

Privlačne žene se iz mase drugih žena izdvajaju po sopstvenom stilu koji oslikava njihovu ličnost.Tako deluju autentično, samouvereno i snažno.

Samokritične su i priznaju greške

Privlačne žene nikad neće svoje greške prebacivati na druge ljude. One uvek stoje iza postupaka, samokritične su, te priznaju svoju slabost i uče iz svojih grešaka. Takvim ponašanjem izaziva divljenje i poštovanje. Šale se na svoj račun

Duhovite su i vole da se smeju na svoj račun. Osmeh im je veliko oružje, pune su životne radosti što ih izdvaja iz mase drugih žena. Svi ih vole zbog osmeha jer je "zarazan" i začas se prenosi.

Fenomen lepotice i zveri: Zašto privlačne žene biraju manje lepe muškarce?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs