Pomračenje Sunca i Meseca

Dvostruko pomračenje od 5. juna do 5. jula uticaće na sledećih 18 godina života svakog od nas: Ovo je veoma važno!

Od 5. juna do 5. jula očekuje nas koridor pomračenja

Lifestyle
Autor:
Dvostruko pomračenje od 5. juna do 5. jula uticaće na sledećih 18 godina života svakog od nas: Ovo je veoma važno!
Foto: Shutterstock

Koridor pomračenja počeće 5. juna pomračenjem Meseca, a završava se pomračenjem Sunca 21. juna. Zatim, pomračenje Sunda otvara drugi koridor, koji će trajati do 5. jula.

Zbog svega toga doći će do velike količine energije koja uslovljava promene, a konačni rezultat zavisi od osobe do osobe, te da li osoba može da koristi tu energiju ili ne.

Veoma je važno da tokom ovog perioda pažljivo pristupite svojim ciljevima, planovima i postupcima, jer se to lako može odraziti na period od narednih 18 godina!

Dvostruke igre i dvosmislenost bilo koje vrste su veoma opasne u ovom periodu koridora pomračenja.

Na dan pomračenja meseca, 5. juna, treba pustiti i odbaciti sve zastarelo: osećanja, odnose koji nam nisu potrebni, sve ono što nas dugo brine, tako da može na to mesto da dođe nova energija.

Dobro razmislite o svojim ciljevima i o tome kako ih ostvariti, ali ne žurite da ih ostvarite, nego sačekajte kraj ovog koridora.

Pogrešne odluke donete u ovom periodu mogu biti fatalne i ne mogu se ispraviti. Zbog toga morate biti posebno pažljivi, osluškivati sebe i svoje želje.

Ako nema odgovora u duši, možda vam ove ciljeve i želje nameću roditelji, rođaci ili društvo i okruženje - pa možete požaliti zbog donesenih odluka.

Ciljevi moraju biti konkretni, ostvarivi i relevantni.

Zapišite svoje misli koji dolaze tokom koridora pomračenja, među njima se možda kriju ideje za budućnost.

Ne plašite se pomračenja, jer ono može uticati na poboljšanje vašeg života i kardinalne promene koje već odavno kasne, a neophodne su za napredovanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs