Dobrodošli

Sedmi Shopping day sa Stilom u Immo Outlet centru

Dame koje kupe crveni detalj ili odevni predmet, slikaju ga i postave na Fejsbuk stranu Immo Outlet centra imaju priliku da osvoje vredne poklone
Lifestyle
00:04h
Sedmi Shopping day sa Stilom u Immo Outlet centru
Foto: Promo

U subotu, 8. marta u Immo Outlet centru održava se sedmi Shopping day sa Stilom.

Na Međunarodni dan žena, Immo Outlet centar će se posebno pobrinuti da lepšem polu obezbedi specijalan ugođaj i atmosferu za pamćenje.

Tokom celog dana posetioci Immo centra uživaće u zabavnom programu za celu porodicu, a prilikom kupovine ostvariće i dodatne popuste na već postojeće popuste. Pozivamo vas da uživate u šopingu i popustima, ali i da učestvujete u brojnim aktivnostima.

Dame koje kupe crveni detalj ili odevni predmet, slikaju ga i postave na Fejsbuk stranu Immo Outlet centra imaju priliku da osvoje vredne nagrade.

Pet fotografija koje budu imale najviše lajkova ulaze u uži izbor, a pobedničke tri bira žiri i one osvajaju poklon. Takođe, imaćete prilike da se družite i sa brojnim poznatim ličnostima koje će doći da podrže humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za decu sa posebnim potrebama. Udruženje „Evo ruka” će za vreme šoping dana prodavati ručno izrađene artikle, a novac od prodaje ide za pomoć deci sa posebnim potrebama.

Dok vi uživate u šopingu i prolećnim popustima, za vašu dečicu smo pripremili niz zanimljivih aktivnosti koje će ih zabaviti:

-Crtaonica i animator

-Balon Majstori

-Karikaturista

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs