Astrologija

Dnevni horoskop za 26. februar: Promene su uvek dobra stvar!

Ribe, vreme je za promene, Lav će uživati na putovanju, Jarac će imati problema sa kašljem.

Lifestyle
08:22h Autor:

OVAN

Možete da očekujete da ćete uspeti da stabilizujete odnos sa poslovnim saradnicima. Voljena osoba će vam pokazati da želi da pravite ozbiljnije planove za zajedničku budućnost. Problemi sa krvotokom su mogući kod vas.

BIK

Možete da očekujete probleme u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Dosta toga je protiv vas danas. Možete da očekujete zanimljiv dan kada je u pitanju polje ljubavi. Novo poznanstvo vam dolazi. Dobro se osećate.

BLIZANCI

Poslovna situacija vam nije naklonjena u narednom periodu pa bi bilo najbolje da ne rizikujete na ovom polju. Možete da se nadate stabilnom odnosu sa voljenom osobom. Nadopunjavate se. Proverite krvnu sliku.

RAK

Možete da očekujete dobru situaciju kada jeu pitanju posao. Ostvarićete planove koje imate. Novo emotivno poznanstvo vas očekuje. Dopašće vam se ponašanje koje pokazuje vaš udvarač. Bavite se sportom!

LAV

Možete da očekujete promene kada je u pitanju posao. Komplikacije se polako stvaraju kod vas. Ukoliko planirate putovanje u inostranstvo, imaćete zanimljivo emotivno poznanstvo tamo. Mogući su problemi sa probavom.

DEVICA

Posao vam ne ide baš najbolje. U narednom periodu ćete imati neke nedoumice na ovom polju. Lako pokazujete svoja osećanja prema osobi do koje vam je stalo. Ona vam uzvraća istom merom. Manji problemi sa grlom.

VAGA

Možete da očekujete manje konflikte na poslu. Dan je nepovoljan za sklapanje nove saradnje. Partner nije zadovoljan stavom koji ste pokazali u odnosu sa njim i polako se udaljava od vas. Manji problemi sa nesanicom.

ŠKORPIJA

Konačno ste pokrenuli posao koji ste dugo imali u planu. Bićete zadovoljni ishodom situacije. Sa partnerom se ne slažete baš dobro. Imate dosta trzavica, svađa i neslaganja u narednom periodu. Osećate se sasvim dobro.

STRELAC

Moguće je da ste veoma pasivni kada je u pitanju posao i da zato nemate mnogo novih dešavanja danas. I dalje ste razočarani u bivšu ljubav i nije vam lako da prebolite dešavanja iz prošlosti. Problemi sa zubima.

JARAC

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poslovno poboljšanje kojem ste se nadali u prethodnom periodu. Ne dopada vam se stav koji je vaš partner zauzeo prema vama. Poteškoće vezane za kašalj.

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati neke komplikacije u poslovnom okruženju i da se nećete baš najbolje slagati sa saradnicima. Potrebno je da pružite malo više pažnje voljenoj osobi. Problemi zbog stresa su mogući.

RIBE

Imate priliku da menjate poslovne okolnosti koje vam ne odgovaraju. Dolazi pravo vreme za promene. Pred vama je povoljan dan za ljubav. Slobodno pokažite osećanja koja imate prema simpatiji. Mogući problemi sa sinusima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs