Astrologija

Dnevni horoskop za 28. decembar: Svakome po zasluzi!

Jarac emotivan, Škorpija osvetnički raspoložena, Vaga neutralna, Devica srećna

Lifestyle 27.12.2019. - 08:18h Autor: Kurir

OVAN

 

Pred vama je dan koji može da vam donese dosta pozitivnih poslovnih okolnosti. Vaša tvrdoglavost bi mogla da vam stvori već komplikacije u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Mogući problemi sa probavom.

BIK

 

Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati podršku oko realizacije planova koje ste imali. Danas ćete uspeti da ostvarite pozitivan kontakt sa osobom koja vam se dopada od ranije. Manji problemi sa grlom.

 

BLIZANCI

 

Danas je povoljan dan da donesete neku novu odluku koju ćete kasnije sprovesti u delo na polju posla. Uskoro vas očekuje novo poznanstvo sa osobom koja će biti baš po vašim merilima. Izbegavajte preterivanje u bilo čemu.

 

RAK

 

Konačno napredujete na ovom polju. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni novim dešavanjima. Očekujete susret sa osobom koju poznajete od ranije. Imaćete pozitivna dešavanja u ljubavi. Urinarni trakt vam je osetljiv.

 

LAV

 

Čekaju vas nove promene i dešavanja kada je u pitanju posao. Biće potrebno da se svemu prilagodite maksimalno. Danas ćete imati novo poznanstvo na polju ljubavi. Povedite računa o niskom pritisku.

 

DEVICA

 

Čeka vas povoljan dan. Moguće je da ćete čuti neke lepe vesti kojima ćete biti prilično zadovoljni. Niste se snašli u komunikaciji sa osobom, pa je došlo do nesuglasica. Pad imunitet je naglašen kod vas.

 

VAGA

 

Izbegavajte poslove koji sa sobom nose bilo kakvu dozu rizika jer biste mogli da budete na nekoj vrsti gubitka. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će želeti avanturu sa vama. Oči su vam osetljive.

 

ŠKORPIJA

 

Danas možete ostvariti novo poslovno poznanstvo koje vam na ovom polju može biti veoma značajno. Sve više sumnjate u osećanja koja partner pokazuje ka vama, moguće je da polako gubite poverenje. Problemi sa stomakom.

 

STRELAC

 

Pred vama je dobar period za bitne odluke kada je u pitanju polje posla. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Imaćete puno novih prilika za poznanstva ali vi još uvek mislite na staru ljubav. Dobro se osećate.

 

JARAC

 

Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati neke preokrete u budućnosti. Stanje vam je prilično nestabilno. Moguće je da ste razočarani u partnera jer se ispostavilo da je bio neiskren. Problemi sa štitnom žlezdom.

 

VODOLIJA

 

Razmišljajte o mogućim promenama i to vas brine. Očekuje vas period u kojem ćete na neki način biti opterećeni poslom. Sa voljenom osobom ostvarujete atmosferu razumevanja i zadovoljni ste. Moguća je vrtoglavica.

 

 

RIBE

 

 

Ne posvećujte se svom poslu dovoljno i veoma lako gubite fokus. Dosta toga vas opterećuje na neki način. Danas ćete imati zanimljiv razgovor sa osobom koja u vama budi neka nova posebna osećanja. Problemi sa nesanicom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...