Astrologija

Dnevni horoskop za 23. decembar: Ko želi da peva, uvek će naći pesmu!

Ribe dobro, Vodolija umorna, Ovan ima problema, Vaga pati od nesanice, Jarac zadovoljan

Lifestyle
10:35h Autor:
Dnevni horoskop za 23. decembar: Ko želi da peva, uvek će naći pesmu!
Dnevni horoskop za 23. decembar 2019. godine, Foto: Printscreen Youtube / Kurir

OVAN

Moguće je da će biti nekih komplikacija na poslu kod vas. Okolnosti vam ne idu na ruku.. Moguće je da ćete imati probleme zbog neke bivše ljubavi koja se meša u vašu trenutnu ljubavnu vezu. Problemi sa krvotokom.

BIK

Očekuju vas konflikti i nesporazumi u poslovnom okruženju. Današnji dan vam nije ni malo povoljan. Iako ste veoma zaljubljeni jedno u drugo, sa voljenom osobom imate neke manje trzavice. Skloni ste alergijama.

BLIZANCI

Očekuje vas naporan dan u kojem ćete morati maksimalno da se posvetite vašim poslovnim obavezama. Spremni ste za nova poznanstva i za nova dešavanja na poslovnom polju. Očekuje vas dobar dan. Problemi sa stomakom.

RAK

Sve ukazuje na to da ćete poslom generalno biti zadovoljni. Pred vama je povoljan dan. Neočekivani preokreti u odnosu sa voljenom osobom vam prvo donose svađu a zatim i pomirenje. Imate puno energije u sebi.

LAV

Manje prepreke na polju posla će vas samo učiniti jačim i iskusnijim za naredni period. Poznanstvo koje vam dolazi preko prijatelja će vam biti veoma važno za ljubavno polje. Osetljiv urogenitalni trakt.

DEVICA

Možete da se nadate poboljšanju uslova na poslu kao i prilici da ostvarite neku novu saradnju na ovom polju. Niste sigurni da li osoba sa kojom se viđate ima iskrene namere prema vama ili ne. Izbegavajte preterano masnu hranu.

VAGA

Možete da se nadate odmoru koji vam je preko potreban kako bi napunili svoje baterije. Pred vama je nova veza kojom ćete biti veoma zadovoljni. Možete da očekujete povoljan period za ljubav. Problemi sa nesanicom.

ŠKORPIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas dan u kojem ćete se naći u dilemi pred jednom važnom odlukom. Želite više od drugarstva sa osobom koju poznajete već i koja vam se dopada. Odlično se osećate!

STRELAC

Danas možete imati nova dešavanja na ovom polju, moguće je da ćete povodom nečega promeniti svoje mišljenje. Moguće je da postoje nerazjašnjene okolnosti koje vam unose sumnju i ljubomoru. Menjajte loše navike.

JARAC

Potrebno je da se više posvetite poslovnim obavezama ako želite da ostvarite dobro stanje na ovom polju. Dopada vam se osoba koja će pokazati da nije ravnodušna prema vama takođe. Potrebno vam je opuštanje.

VODOLIJA

Potrebno je da se više posvetite planirnju novih poslovnih dešavanja ako želite da zadržite dobro stanje na ovom polju. Dopada vam se osoba koju ste sreli i upoznali preko zajedničkih prijatelja. Posvetite se svom zdravlju.

RIBE

Vaše poslovno stanje je nestabilno i promenljivo ali nekako uspevate da plivate u nemirnim vodama. Očekuje vas nepovoljno stanje u odnosu sa partnerom koji se ne ponaša fer prema vama. Problemi sa kolenima i zglobovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs