Ne smete da propustite

Komičan život Andrije Miloševića na Superstar TV

U večerašnjoj, prvoj epizodi on sa svojom suprugom Anom kreće na bračnu psihoterapiju otkrivajući svoju intimu i prakse samozadovoljavanja i suočavajući se sa neprijatnim temama zakopanim u svakodnevnoj rutini

Lifestyle
Autor:
Komičan život Andrije Miloševića na Superstar TV
Foto: Promo

Večeras u 21 čas na Superstar TV kanalu počinje emitovanje nove humorističke serije „Slatke muke“ o izmišljenom liku Andriji Miloševiću koga tumači upravo – Andrija Milošević! Naš popularni glumac i komičar tumači istoimenog, ali izmišljenog glavnog protagonistu što ovaj sitkom o porodičnom čoveku čini još komičnijim.

Da priča bude još zamršenija, Andrija, onaj igrani, je takođe poznata ličnost koja, sa svojim brojnim manama i vrlinama, prolazi kroz razne životne situacije, ljubavne zaplete, svakojake zgode i nezgode. U večerašnjoj, prvoj epizodi on sa svojom suprugom Anom kreće na bračnu psihoterapiju otkrivajući svoju intimu i prakse samozadovoljavanja i suočavajući se sa neprijatnim temama zakopanim u svakodnevnoj rutini. Ovo ne bi bilo toliko intrigantno da Andrijinu ženu Anu u seriji ne glumi Aleksandra Tomić, glumica i Andrijina devojka iz stvarnog života!

foto: Promo

Pored zamršenih bračnih odnosa, serija prikazuje Andrijine slatke muke i situacije u kojima se on, uz puno srčanosti i duha, suočava i sa ostalim dobro poznatim problemima, kao što su komplikovan odnos sa zahtevnom majkom i nesposobnim prijateljima, zatim problemi sa decom u školi, nasilnim komšijama, birokratskim sistemom... Ne skrivajući brojne ljudske nedostatke, manipulativnost, nestrpljenje, infantilnost, a često i aroganciju, glavni lik otvoreno uživa u statusu poznate ličnosti, ali na kraju dana se ipak nazire njegova osetljiva strana iza te fasade.

foto: Promo

U težnji za pravdom i svojim mestom pod zvezdama, Andrija će se uplitati u najčudnije i komične situacije, naoružan dobro poznatim oružjem balkanskih naroda, inatom i tvrdoglavošću. Komičnoj atmosferi serije doprinosi i originalna muzika koju potpisuje bosanski avandgardni bend Dubioza kolektiv.

„Slatke muke“ možete gledati svakog radnog dana od 9. decembra od 21 čas na Superstar TV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs