Pametna pegla

Ovaj surf po dasci ćete voleti! Lako i bez umaranja!

Omraženi kućni posao može biti zabavan. I ne, ne, nećemo vam reći da mislite pozitivno i ubedite sebe kako je divno peglati. Stvar je samo u dobrom gedžetu za "glačanje".

Lifestyle
Autor:
Ovaj surf po dasci ćete voleti! Lako i bez umaranja!
Foto: Promo

Koliko veša za peglanje imate nedeljno? Sigurno po nekoliko muških i vaših košulja, svilenih bluza, dečijih majica i dukseva, pantalona, farmerki, da ne govorimo o peškirima i posteljini. Da li peglate svaki dan ili vikendom?

Neke procene navode da žene u četvoročlanoj porodici dnevno provedu u obavljanju kućnih poslova oko 3,5 sata: čišćenje, kuvanje, spremanje, pranje, peglanje. Da li znate da biste mogli pola sata da uštedite ukoliko biste imali "pametnu" peglu, da ne pričamo o bolu u zglobu i ruci kojom peglate. Naime, Philips PerfectCare parne stanice će vas oduševiti, jer surfovanje po dasci čine brzim, efikasnim, bez napora.

foto: Promo

Ova pegla je zaista savršena za svaku porodicu:

Ultra Lagana je i ne treba vam dodatna snaga da biste je podigli i prelazili preko veša. Može čak i da pegla vertikalno, pa osvežavanje jakni ili zavesa više neće biti problem.

Para prodire duboko u odeću, velikom jačinom, ali ne oštećuje materijal. Ispravlja i najupornije nabore u jednom potezu, pa tako štedi mnogo vremena.

Ne progoreva ni jednu vrstu materijala koji je pogodan za peglanje, čak i ako je ostavite na vešu. Ova parna stanica poseduje tehnologiju OptimalTEMP koja omogućava da peglate bilo koji odevni predmet bez posebnog podešavanja temperature.

foto: Promo

Štedi energiju do 50% pomoću Eco postavke za uštedu energije.

Visok stepen bezbednosti postignut pomoću automatskog prekidača koji gasi peglu posle 10 minuta mirovanja, a postoji i sigurnosno zaključavanje za lakši prenos i transport.

Velika posuda za vodu (do 1,8l) dozvoljava kontinuirano peglanje bez prekidanja, a Easy De-Calc sistem osigurava jednostavno i efikasno sprečavanje nakupljanja kamenca.

Kada jednom probate da peglate parnom stanicom, shvatiće da ste upravo otkrili nov svet savršeno jednostavnog peglanja!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs