Astro prognoza

Dnevni horoskop za 19. septembar: Danas se maksimalno posvetite sebi!

Vaga oseća zahlađenje odnosa sa partnerom, Devica ima problema u braku, Ovan gaji osećanja prema bivšem partneru, Bik ne uspeva da promeni posao

Lifestyle
09:23h Autor:

OVAN

Nemojte da žurite previše sa obavljanjem važnih poslova, najbolje bi bilo da sve radite natenane i polako. Iako ste mislili da nemate više osećanja ka starom partneru, nakon susreta sa njim se nešto poljuljalo. Psihički ste veoma napeti.

BIK

Izgubili ste nadu da ćete uspeti da promenite posao i niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Iako umete da budete skloni tome da u nekim zahtevima preterujete, partner se trudi da vas zadovolji. Problemi sa nervnim sistemom.

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati važne odluke ispred sebe u narednom periodu. Očekuje vas povoljna faza za posao. Distanca između vas i voljene osobe vam se ni malo ne dopada. Sve više vam se bliži prekid. Povedite računa o leđima.

RAK

Ukoliko planirate putovanje, očekuje vas period u kojem ćete imati dobre mogućnosti za ostvarenje posla na putu. Dopada vam se osoba koju često srećete u svakodnevnom okruženju. Povedite računa o cirkulaciji.

LAV

Brinu vas troškovi i finansije. Moguće je da niste baš sigurni kako ćete da rešite sve probleme na ovom planu. Gubite poverenje u partnera sa kojim ste imali već mnogo problema i drame. Moguće su upale ili infekcije.

DEVICA

Imate utisak da na poslovnom polju ništa ne ide onako kako ste očekivali i nezadovoljni ste zbog toga. U braku ste ušli u fazu monotonije iz koje vam nije lako da izađete. Imate probleme sa partnerom. Pazite na svoje bubrege.

VAGA

Očekuje vas period u kojem ćete imati neke poteškoće sa ostvarenjem skladnog odnosa sa voljenom osobom. Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom s kojom flertujete već neko vreme. Problemi sa pritiskom.

ŠKORPIJA

Pred vama je generalno dobar dan, možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. Očekuje vas prilika da uđete u novu vezu u kojoj ćete biti veoma srećni i zadovoljni. Osetljia stopala i zglobovi.

STRELAC

Uspećete da ostvarite svoje planove na ovom polju. Bićete zadovoljni jer vam sve ide od ruke. Moguće je da niste sigurni u kom pravcu želite da ide vaša veza sa osobom do koje vam je stalo. Prijala bi vam šetnja.

JARAC

Tokom današnjeg dana vas očekuju manje komplikacije na ovom planu. Niste spremni da se suočite sa svim problemima. Očekuje vas jako dobar dan za emotivno polje. Uživaćete u lepim trenucima sa partnerom. Dobro se osećate.

VODOLIJA

Dolazi vam značajno poboljšanje komunikacije i odnosa sa osobom do koje vam je stalo. Ukoliko ste imali probleme u kontaktu sa partnerom, uspećete da ih rešite tokom današnjeg dana. Moguća je malaksalost.

RIBE

Nemate dovoljno poverenja u saradnike. Pred vama je period u kojem ćete imati poslovne komplikacije. Posvećeni ste svom partneru i lepo vam je kada ste zajedno. Očekuje vas povoljan period za ljubav. Povedite računa o cirkulaciji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs