ASTRO PROGNOZA

Odane prijateljice i fatalne zavodnice: Otkrijte sve o ženama rođenim u znaku Lava!

One su prave kraljice horoskopa

Lifestyle 22.07.2019. - 20:35h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Lavice su žene jake ličnosti i dobro se nose sa svojom moći baš kao i njihov planetarni vladar, Sunce.

 

Jedno je sigurno, ukoliko neko pokuša da se poigra sa njima ili da ih slaže, neće se dobro provesti. Laž je nešto što preziru.  Ako neko pokuša da poremeti njen način života ili povredi ljude koje voli obrušiće se na tu osobu svom snagom. Uvek su tu za svoj krug ljudi. Svoju pomoć sa dragim ljudima nesebično deli.

 

Ona je neko koga krasi sjajan osmeh, unutrašnji osećaj o sebi samoj, veliko srce i sposobnost da bilo šta učini mogućim. Negde duboko unutra ona shvata da ne postoji ništa što ne može da se uradi i to može da inspiriše, motiviše i reši neke probleme koji stoje nekom na putu.

 

Ona ume da bude destruktivna, da nameće mišljenje i donosi odluke koje uopšte nisu na njoj. Lavice su živahne osobe, pune života, a njihov entuzijazam i razigranost gotovo su zarazni i uvek su spremne za zabavu.

 

”Rođena sam slobodna!” moto je ovog astrološkog znaka

 

 

Kad brinete za druge i činite im sve: Ove 3 kazne nećete izbeći!

 

 

Ljubav i seks

 

Lavice su tople i pune volje kad trebaju da izraze svoja osećanja i strasti. Lavovi su telesna stvorenja, a svoju seksualnost iskazuju sa velikom dozom samouverenosti.  Jednom kada ona na nekoga baci oko, biće krajnje odlučna da dobije ono što želi.

 

Kada se žena u znaku Lava zaljubi, njen svet počinje da se vrti oko njenog partnera. Ona će sve dati svom partneru, srce, dušu i telo, bez ikakve zadrške. Njena ljubav je topla i strastvena, spremna je da se bori, da se miri, da vodi ljubav i da dane provodi u zagrljaju sve do onog trenutka dok njena lična sloboda nije ugrožena.

 

 


Nikako da vam krene u životu: Primenite ovih 12 trikova, uspeh odmah dolazi!

 

 

Veza

 

Sa njom nije uvek lako biti u vezi. Preveliko vezivanje je uvek praćeno i prevelikim očekivanjima, a ona ume da bude ekstremno posvećena. U nekim slučajevima, ona može biti nezainteresovana ili fokusirana na sebe i svoju karijeru ili na neke druge ljude u svom životu.

 

Samo kada duboko voli ona postaje postaje umiljata i topla Lavica koja daje čitavu dušu svom partneru i porodici.

 

Kada zna šta želi, ne postoji ništa što će joj promeniti mišljenje. Ne možemo je lako nazvati tvrdoglavom već pre ženom jake volje. 

 

 

 

Ne možete sebe nazvati dobrim čovekom, ako nemate ovih 8 osobina!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...