Žene, pročitajte

Detalji koji pravu damu izdvajaju od ostalih žena: Znak prefinjenog ukusa i večne elegancije!

Što se odeće tiče, prava dama nikada neće otkriti previše

Lifestyle
Autor:
Detalji koji pravu damu izdvajaju od ostalih žena: Znak prefinjenog ukusa i večne elegancije!
Foto: Shutterstock

Da bi žena bila prava dama, nije dovoljno samo da bude lepa i da ume lepo da se obuče, već je stvar u detaljima koji vam možda deluju nevažno, ali se zapravo i te kako primećuju.

Ako želite da budete primećeni i da vas zapamte (u pozitivnom smislu), obratite pažnju na tri ključne stvari:

1. Bonton

Ništa ne ostavlja lepši utisak od kulturne i dostojanstvene dame koja zna za meru, granicu i ume da se prikladno ponaša na svakom mestu.

2. Odeća

Prava dama nikada neće otkriti previše, već veoma malo, tako da bude seksi, ali sa ukusom.

foto: Promo

3. Detalji

- Nokti

Prave dame nikad neće nositi predugačke, špicaste i drečave, potpuno neprirodne nokte. One se uvek odlučuju za kratku ili srednju dužinu i neutralnu boju laka.

- Nakit

Prave dame znaju da je elegantan i kvalitetan nakit nešto u šta treba uložiti, umesto da se novac rasipa na bezbroj napadnih komada od bižuterije koji će ubrzo promeniti boju ili izaći iz mode. Sa druge strane, damski nakit koji podrazumeva kvalitetnu izradu i elegantan izgled, jeste nešto što će vam trajati jako dugo, jer nikada ne izlaze iz mode.

foto: Promo

Mnoge dame ovo znaju, ali često greše kada se odluče na kupovinu neproverenih komada nakita preko interneta, koje kasnije ne mogu da zamene niti da reklamiraju. Zato je dobitna kombinacija ime kome se veruje, kvalitet i sigurna onlajn kupovina - PANDORA predstavlja svoju jedinu zvaničnu onlajn prodavnicu, preko koje možete naručiti original PANDORA nakit vrhunskog kvaliteta!

foto: Promo

Svi PANDORA komadi nakita prave se od čistog srebra, 14-karatnog zlata i 14-karatne i 18-karatne pozlate, a izrada svakog komada se završava ručno. Kupovina preko zvanične PANDORA onlajn prodavnice potpuno je sigurna, jer vam na kućnu adresu stiže fenomenalan komad nakita sa fakturom

Uživajte u sigurnoj kupovini originalnog PANDORA nakita iz udobnosti vaše fotelje i već danas obradujte sebe ili svoju dragu osobu fenomenalnim komadom nakita!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs