ASTRO PROGNOZE

Dnevni horoskop za 15. jun: Ko radi, ne boji se gladi!

Bika očekuju nesuglasice sa saradnicima, Vaga spremna za nove poteze

Lifestyle
12:39h Autor:
Dnevni horoskop za 15. jun: Ko radi, ne boji se gladi!
Foto: Printscreen Youtube / Kurir

OVAN

Imaćete uspeh ili ostvarenje nekog manjeg cilja danas. Generalno vas očekuje prilično povoljan dan. Dopada vam se osoba koja može da vam odgovara za ljubavnu vezu. Imate predispozicije da budete srećni. Dobro se osećate.

BIK

Ukoliko ste imali neke nesuglasice sa saradnicima danas biste mogli da ih rešite. Možete da očekujete šansu da sa osobom koja vam se dopada ostvarite malo bolju komunikaciju. Prilično ste ukočeni.

BLIZANCI

Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje probleme i komplikacije na poslovnom planu. Pred vama je povoljan period za ljubav. Ako ste u vezi moguće je da planirate neke ozbiljnije korake. Proverite krvnu sliku.

RAK

Očekuje vas dobar dan u kojem ćete imati mogućnost da donesete važne odluke vezane za poslovno polje. Ako želite da sa voljenom osobom rešite neke probleme i razmirice sada je vreme za to. Posetite lekara radi kontrole.

LAV

Pruža vam se prilika da sa saradnicima ostvarite zajednički uspeh koji će na generalnom planu biti veoma značajan. Moguće je da ste ušli u fazu monotonije i da vas odnos sa voljenom osobom opterećuje. Respiratorne infekcije.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite napredovanje koje želite na polju posla. Voljena osoba će vam pokazati da želi da sa vama ima sve. Moguće je da ćete u prvi mah biti malo zbunjeni. Povedite računa o ishrani.

VAGA

Možete da očekujete pozitivno razrešenje vezano za poslovne brige i komplikacije. Spremni ste za nove poteze. Osoba koja vam se dopada će pokazati da ipak kod nje postoje neke šanse za vas. Mogući su problemi sa hormonima.

ŠKORPIJA

Postepeno ćete uspeti da rešite poslovne probleme koji su vas u prethodnom periodu opterećivali. Blaga distanca vlada između vas i partnera. Moguće je da imate utisak da postoji neka doza neiskrenosti. Imunitet vam je oslabljen.

STRELAC

Pred vama je period u kojem ćete imati česte konflikte na polju posla. Saradnici ne odobravaju vaš pristup. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Mogući su problemi sa pritiskom.

JARAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama su komplikacije koje će vam malo poremetiti neke planove. Situacija na ljubavnom planu deluje nestabilno. Nije vam lako da donesete bitne odluke. Osetljiv predeo grudnog koša.

VODOLIJA

Potrebna vam je pomoć ili savet od strane neke osobe u koju imate poverenja. Nije vam lako da donesete nove poslovne odluke. Pokažite otvorenije svoja osećanja. Voljena osoba očekuje od vas prvi korak. Proverite krvnu sliku.

RIBE

Želite da pokažete inicijativu u komunikaciji sa osobom koju procenjujete kao dobrog poslovnog partnera za budućnost. Voljena osoba će biti prema vama fer. Očekuju vas iskreni razgovori i neki lepi trenuci. Osetljiva vam je koža.

Veliki letnji horoskop: Astro prognoza za jun, jul i avgust 2019!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs