ASTRO PROGNOZE

Dnevni horoskop za 7. jun: Idealan dan za ostvarivanje planova!

Blizanci mogu očekivati priliku za napredovanje, Škorpija nije dovoljno skoncentrisana 

Lifestyle 06.06.2019. - 09:00h Autor: Kurir

OVAN

 

Možete da očekujete pokretanje novih poslova ili sklapanje novih kontakata na ovom polju. Dopada vam se neko sa kim imate za sada prijateljski odnos ali se nazire da bi mogli da ostvarite i više od toga. Pad imuniteta.

BIK

 

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete imati mogućnost da obavite veoma važne poslove koji su pred vama. Možete da očekujete novo poznanstvo kojim ćete biti zadovoljni. Pred vama je dobar period. Izbegavajte alkohol.

 

BLIZANCI

 

Nova dešavanja na ovom polju će vas pokrenuti. Zadovoljni ćete biti okolnostima koje će uslediti za vas. Jedna nova osoba će pokazati svoje interesovanje ka vama. Možete da očekujete priliku za napredovanje. Puni ste energije!

 

RAK

 

Potrebno vam je neko vreme da biste doneli konačnu odluku vezanu za posao na kojem ste trenutno. Niste zadovoljni vašom vezom ili brakom i smatrate da su vam potrebne promene. Mogući problemi sa nesanicom.

 

LAV

 

Možete da se nadate pozitivnim preokretima vezanim za polje posla i novca. Pred vama su pozitivne okolnosti. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koju ste upoznali potpuno spontano. Problemi sa cirkulacijom.

DEVICA

 

Važno je da budete otvoreni u komunikaciji sa nadređenima. Pokažite im da ste spremni da ostvarite nešto više od trenutne pozicije. Očekuje vas period u kojem ćete imati emotivne nedoumice. Čuvajte se prehlade.

 

VAGA

 

Moguće je da razmišljate o budućnosti na ovom polju i da ne vidite sebe zauvek u istoj profesiji. Emocije su vam prilično naglašene sada pa možete da budete skloni da reagujete burno. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

 

ŠKORPIJA

 

Niste dovoljno skoncetrisani i lako pravite greške na ovom polju. Potrudite se da ne preterate. Ako vas je partner na neki način izneverio, velike su šanse da mu to nećete oprostiti. Povređen vam je ponos. Moguća je vrtoglavica.

 

STRELAC

 

Imate mnogo ambicija u sebi i spremni ste da se maksimalno posvetite poslu kako bi sve sproveli u delo. Dopada vam se osoba koja pokazuje da sa vama želi nešto više od prolazne veze ili avanture. Prilično ste umorni.

 

JARAC

 

Pred vama je povoljan dan za posao. Možete da očekujete da ćete ostvariti sve svoje planove i namere. Bivša ljubav će pokušati da se vrati u vaš život, a na vama je odluka da li ćete to dopustiti. Prijala bi vam masaža.

VODOLIJA

 

Mogući su manji nesporazumi sa osobom sa kojom blisko sarađujete. Pokušajte ipak da nađete neki kompromis. Dopada vam se neko ko deluje udaljeno od vas i kome nećete lako prići. Posetite stomatologa.

 

RIBE

 

Moguće je nećete uspeti da ostvarite sve planove koje ste želeli. Pred vama je nepovoljan period. Niste zadovoljni samoćom i potrebne su vam ljubavne promene. Pred vama je nepovoljan period za emocije. Smanjite unos masne hrane.


Veliki letnji horoskop: Astro prognoza za jun, jul i avgust 2019!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...