Od 3. juna

Nova ruska humoristička serija "Hotel Grand": Miloš Biković na SuperStar TV-u!

"Grand Hotel" je u određenoj meri nastavak poznate ruske serije "Kuhinja"

Lifestyle 03.06.2019. - 15:09h Autor: Promo
Foto: Promo

SuperStar TV pripremio je još jednu ekskluzivu za sve svoje gledaoce i ljubitelje dobrog humora! Od ponedeljka, 3. juna počinje emitovanje nove ruske humorističke serije "Hotel Grand" koja prati dešavanja i zanimljive anegdote vlasnika, zaposlenih i gostiju ovog naizgled sasvim običnog hotela u Moskvi.

 

Među poznatim ruskim glumcima, u seriji "Hotel Grand" ulogu tumači i naš slavni glumac Miloš Biković, čije je ime u Rusiji, kao i kod nas, garancija za odličnu filmsku i TV produkciju. Takođe, nakon više uspešnih akcionih i dramskih ostvarenja, mladog Bikovića dugo nismo gledali u humorističkim žanrovima, te će biti zanimljivo videti i kako se naša glumačka zvezda snašla u različitim komičnim situacijama.


"Grand Hotel" je u određenoj meri nastavak poznate ruske serije "Kuhinja", koja je ranije bila veoma popularna i u Srbiji. Novi serijal predstavlja nove, živopisne likove, dok priča počinje sa ambicioznom studentkinjom Altajskog univerziteta turizma, Kseniji, koja mašta o karijeri u hotelijerstvu i otvaranju sopstvenog hotela.

 

Međutim, nesrećan splet okolnosti doveo je u pitanje ne samo njene planove, već i njeno dalje školovanje na fakultetu. Ksenija se odlučuje na hrabar i nesvakidašnji izlaz iz situacije, napušta svoj rodni grad i odlazi u Moskvu u nadi da će se zaposliti na recepciji hotela gde radi njen otac.

 

Međutim, u prestoničkom hotelu devojku dočekuje haos jer istovremeni dolazak novog, ekscentričnog gazde menja sve u hotelu - od menadžmenta do njegovog naziva. Iskoristivši situaciju, preduzimljiva Ksenija se predstavlja kao diplomirani stručnjak i pokušava da se zaposli u hotelu na visokoj funkciji, ali njena prevara ubrzo biva otkrivena i devojci preostaje jedina opcija – da se zaposli u vešernici i započne karijeru od najniže hotelske lestvice.


Seriju "Hotel Grand" možete pratiti od 3. juna svakog radnog dana od 21h na jednom od deset najgledanijih kanala u zemlji - SuperStar TV.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...