Astro prognoza

Dnevni horoskop za 25. maj: Komunikacija je garant uspeha!

Lav uživa u uspehu, Vaga ima loš dan, Strelac je u ozbiljnom problemu, Ribe moraju voditi računa o zdravlju

Lifestyle 24.05.2019. - 08:13h Autor: Kurir

OVAN


Danas ste nekako distancirani i nekoncentrisani. Sve radite u pola snage. Pustite sebi na volju, ali pazite na posledice. Partner očekuje pokretanje ozbiljnog razgovora o vašem odnosu. Mogući problemi sa grlom.


BIK


Moguće je da će vam brojni nesporazumi napraviti probleme. Poradite na jasnijoj komunikaciji sa saradnicima. Voljena osoba deluje kao da je preterano zahtevna što se vama ni malo ne dopada. Osetljiv vrat i ramena.

 

BLIZANCI


Moguće je da ćete danas rešiti neke probleme koji su vam zadali mnogo brige u prethodnom periodum. Voljena osoba se polako hladi od vas, ali vi ne osećate da je ljubav gotova i tražite način da je zadržite. Povedite računa u saobraćaju.


RAK


Ne odgovara vam tempo koji vam posao diktira. Ipak svoje nezadovoljstvo ne možete da pretvorite ni u šta konstruktivno. Moguće je da poznajete osobu koja prema vama ima iskrene i dobre namere. Problemi sa prehladom.


LAV


Uspeli ste da rešite mnoge problene i sada je vreme da predhnete. Uživajte u postignutim rezultatima. Moguće je da vam se dopada osoba koja je prostorno udaljena od vas, ali ne želite vezu na daljinu. Odlično se osećate!

 

DEVICA


Moguće je stezaokupljeni trkom sa vremenom i veoma se plašite da nećete ispuniti sve što je potrebno. Vaši strahovi su često preuveličani. Ukoliko ste sami ovo je povoljna faza za nov početak veze. Povedite računa o grudnom košu.


VAGA


Iako ste se nadali da su komplikacije završene, nove se neprestano pojavljuju. Osećate se obeshrabreno da se nosite sa svime. Ukoliko ste u vezi, moguće je da ćete danas imati loš dan. Skloni ste povišenom pritisku.


ŠKORPIJA


Danas ćete osećati posledice grešaka koje su napravili vaši nadređeni. Takve situacije vas veoma nerviraju. Usamljenost vam sve teže pada, a ni jedna osoba ne ispunjava vaša očekivanja za početak veze. Problemi su mogući zbog nervoze.


STRELAC


Konačno dolazi do pozitivnih preokreta na polju posla. Nove promene koje vas čekaju doneće vam neočekivano srećne vesti. Ukoliko ste u vezi, današnji dan vam donosi neočekivani problem. Odlično se osećate!

 

JARAC


Moguće je da će vam se ukazati prilika za boljom zaradom. Ipak oklevate da napustite trenutno radno mesto iz nekakvog iracionalnog straha. Trenutno ste u vezi koja u vama budi emocije. Prija vam fizička aktivnost.


VODOLIJA


Moguće je da ćete konačno dobiti podršku kojoj ste se nadali duže vremena. Današnji dan je povoljan za rešavanje problema. Možete da očekujete jako lep dan sa voljenom osobom. Imate mnogo energije u sebi!


RIBE


Zadovoljni ste kako vam stvari na poslu idu. Imate osećaj da držite sve pod kontrolom i zadovoljni ste onim što ste postigli. Dopada vam se jedna pozitivna i vedra osoba iz bliskog okruženja. Povećajte unos vitamina.


5 naučno dokazanih načina da prepoznate da vas neko laže!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...