Astro prognoza

Dnevni horoskop za 18. april: Ne čini drugima ono što ne želiš da se tebi čine!

Ribe danas pate od glavobolje, Vodolija upoznajte zanimljivu osobu, Ovan se dobro oseća, Bik pati od nesanice

Lifestyle
08:36h Autor:

OVAN

Lošijeg ste raspoloženja nego obično i to može da prouzrokuje određene konflikte. Vaš partner stalno menja raspoloženje prema vama i to vas zbunjuje. Ne osećte se komforno u tako turbulentnoj vezi. Dobro se osećate.

BIK

U zadnje vreme krijete mnogo toga od svog poslovnog okruženja iz straha od konflikta. Osećate se raspeto između želje da upoznate nekog novog i nostalgije prema bivšem partneru. Niste neko ko lako ide dalje. Moguća je nesanica.

BLIZANCI

Naredni period će vam biti ispunjeniji obavezama nego obično. Da biste se na pravi način poneli sa svime moraćete jako dobro da se organizujete. Niste najiskreniji prema voljenoj osobi. Infekcije disajnih puteva su moguće.

RAK

Ukoliko vas muči neki problem iz prošlosti, danas je moguće da ćete napraviti veliki korak ka njegovom konačnom rešenju. Vašem partneru treba vremena da shvati šta tačno želi od vaše veze. Mogući su problemi sa stomakom.

LAV

Očekujte pozitivan dan u kom ćete moći da lako ostvarite sve što zamislite, uprkos teškoćama. Moguće je da ćete se zainteresovati za jednu osobu rođenu u znaku Vage i da ćete učiniti prvi korak ka njoj. Odlično se osećate!

DEVICA

Današnji dan vam nosi neke probleme sa kakvima se do sada niste sretali i prema kojima ne znate kako da se postavite. Trenutno vam je ljubav glavni životni prioritet i spremni ste na veliki rizik. Oči su vam osetljive.

VAGA

Uspešni ste u svom poslu i ponosite se time. Vaši dosadašnji rezultati su vam najveća motivacija da nastavite da se trudite. Veoma ste posvećeni i požrtvovani prema voljenoj osobi. Pružate joj osećaj podrške. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Skorašnje situacije na radnom mestu još više učvršćuju vašu odluku da potražite novi posao. Partner vam daje dosta povoda za ljubomoru. Pitate se da li je stvarno izgubio interesovanje za vas. Prilično ste malaksali i umorni.

STRELAC

Imaćete sreće u ostvarivanju svoje kreativnosti. Danas se ohrabrite da pratite svoje ideje i verujete u uspeh. I vi i vaš partner kao da ste došli do tačke međusobne prezasićenosti i ne vidite zajedničku budućnost. Problemi sa probavom.

JARAC

Moguće je da ćete danas biti predmet kritike nadređenih ili predmet ogovaranja saradnika, ali ishod će da bude konstruktivan. Situacija na ljubavnom polju je jako stabilna. Povedite računa o alergijama koje vas prate.

VODOLIJA

Da biste uspešno ispunili sve obaveze koje vam današnji dan donosi, biće vam potrebna pomoć saradnika. Moguće je da ćete kad najmanje budete očekivali upoznati jednu zanimljivu osobu. Povećajte unos vitamina i minerala.

RIBE

Sve okolnosti na vašem poslu su danas vama na korist. Ako uložite dovoljno truda da izvučete najbolje iz današnjeg dana, postići ćete sjajne rezultate. Dobićete jedan neobičan predlog od osobe koju ste upoznali. Glavobolja.

Zlatno pravilo 3 stvari: Naučiće nas šta je život ustvari!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs