Astro prognoza

Dnevni horoskop za 13. april: Pred vama je dobar dan!

Rak zadovoljan sa poslom, Ovan ima dobar dan, Vaga upoznaje nove ljude, Bik mora da se naspava

Lifestyle
12:30h Autor:

OVAN

Očekuje vas odličan dan kada je u pitanju posao. Možete da se nadate da će vam sve okolnosti ići u prilog. Emotivni sklad je nastupio u vašem braku i konačno ste zadovoljni. Pred vama je dobar dan. Povedite računa o unosu šećera.

BIK

Nije vam povoljan dan pa lako može da dođe do neke štete na poslu ili do neke greške koju ćete vi sami napraviti. Imate probleme sa samopouzdanjem i to vas koči da na ljubavnom polju ostvarite svoje želje. Potrebno vam je više sna.

BLIZANCI

Nemojte da se bavite bilo kakvim spletkama i tračevima već se fokusirajte na ono što je stvarno bitno u poslu. Tajna veza bi mogla da vam se desi uskoro iako možda vi svesno niste baš spremni za to. Problemi sa venama.

RAK

Zadovoljni ste situacijom i ne planirate promene na ovom polju. Možete da očekujete da će poslovi da vam teku mirno. Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Manji problemi sa nervozom.

LAV

Možete da očekujete manje prepreke na ovom polju, ali uz dovoljno upornosti ćete sve da prevaziđete. Moguće je da vlada distanca između vas i osobe do koje vam je stalo. Problemi sa kičmom i leđima su vam naglašeni.

DEVICA

Okolnosti u kojima se nalazite su povoljne i stabilne. Posao vas sada ni malo ne brine. Spremni ste za neku avanturu ili neobaveznu vezu, potrebno vam je osveženje od svakodnevnice koja vas je umorila. Sasvim dobro zdravlje.

VAGA

Moguće je da ste zabrinuti za polje novca i da se ne osećate dobro kada materijalno niste sasvim stabilni. Upoznajete osobu koja vam pokazuje da je zainteresovana za vas. Možete da se nadate sreći. Problemi sa urogenitalnim traktom.

ŠKORPIJA

Imaćete manje probleme kada je u pitanju posao, moguće je da vam neće biti lako da sve danas razrešite. Partner se ponaša drugačije prema vama i čini vam se da sa njegove strane više nema emocija. Pazite na suvu kožu.

STRELAC

Intuitivno reagujete i rešavate poslovne probleme zahvaljujući svojoj snalažljivosti. Pred vama je povoljan dan. Možete da očekujete jako lepu komunikaciju sa osobom koju volite. Uživaćete pored nje. Nemate nikakve probleme.

JARAC

Moguće je da ste danas posvećeni privatnim problemima i da na poslovnom planu nemate dovoljno koncentracije za neke stvari. Dopada vam se osoba koju nećete lako osvojiti. Potrebno vam je strpljenja. Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA

Možete da očekujete generalno dobro stanje. Stabilnost vlada kod vas i sve je kako treba. Ljubavna situacija nije baš onakva kakvu ste želeli. Sa partnerom odnos polako ide nizbrdo. Povedite računa o debelom crevu.

RIBE

Pred vama je dan u kom ćete doći do novih informacija koje će vam biti veoma važne. Očekuje vas veza koja može da bude promenljiva i nestabilna ali u istovreme i veoma zanimljiva, uzbudljiva. Problemi sa alergijama.

Kako varaju muškarci prema horoskopu: Jedan znak je najgori od svih!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs