Pročitajte

Nikad više neću traćiti svoju duhovnu snagu na ovakve ljude: Saveti portugalskog stručnjaka obišli su svet!

Više ne poklanjam ni jedan jedini minut lažovima i manipulatorima. Ako primetim izgovore, licemerje i lažno laskanje, okrećem se i odlazim, kaže lajf kouč

Lifestyle
Autor:
Foto: Profimedia

Portugalski lajf kouč Žoze Mikar Tejšeira objašnjava kako da se svaki čovek fokusira na glavne životne ciljeve i kako da prestanemo da trošimo energiju na trivijalnosti i ljude koji to apsolutno nisu zaslužili!

 

"Apsolutno više nemam nikakvu želju da trpim sve što život donosi. Ali, poneta nije da postanem arogantan, ali došao sam do tačke kada počinjem da žalim sebe jer trošim vreme na nešto u čemu nema duše. To utiče na moju dušu, to me boli.

 

Ne tolerišem cinizam, nerazumne kritike i strogost bilo koje vrste.

 

Više nemam želju da ugađam onima koji me zapravo ne vole, ne cene, ni da ih volim, niti da se smejem onima koji mi osmeh nikada ne uzvraćaju.

 

Više ne poklanjam ni jedan jedini minut lažovima i manipulatorima.  Ako primetim izgovore, licemerje i lažno laskanje, okrećem se i odlazim.

 

Psihološki saveti uz koje ćete dobiti sve što poželite: Trikovi koje svako treba da zna!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kat Piwecka Photography (@katpiwecka) on

Ne podnosim dičenje nepostojećim znanjem, ni aroganciju naučnika. Gade mi se tračevi. Mrzim rivalitet i poređenja. Verujem da je svet načinjen od suprotnosti, i zato izbegavam ljude koji nisu mentalno fleksibilni."

 

Što se prijatelja tiče, u svom krugu zadržavam lojalne i one za koje sam siguran da me neće izdati. Više ne komuniciram sa onima koji ne znaju da udele kompliment ili pruže reči podrške.

 

Preterivanja i ekstremi su mi dosadni.

 

Teško mi je da prihvatim ljude koji ne vole životinje.

 

Ali, iznad svega, više ne tolerišem one koji ne zaslužuju moje strpljenje."

 

(Stil.kurir.rs)

 

6 pitanja koja pristojni ljudi ne postavljaju: Granica mora da se zna!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...