Astro prognoza

Dnevni horoskop za 15. februar: Od ljubavi se ne živi ali se za nju gine!

Bik mora da povede računa o ishrani, Devica je iscrpljena, Vaga pozitivnija nego ikad

Lifestyle
12:40h Autor:

OVAN

Poverenje svojih nadređenih ćete zadobiti ako pokažete više takta i odgovornosti. Vaša dilema između dva potencijalna partnera će se najverovatnije završiti izborom starijeg i iskusnijeg. Povedite računa o srcu.

BIK

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete uz pomoć neke osobe sa kojom ste u srodstvu doći do veće zarade. Vaša veza je nedefinisana i zbunjuje vas. Ni sami niste sigurni šta želite. Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

Poslovno putovanje koje ste planirali se neće odvijati onako kako ste očekivali. Spremite se za manje komplikacije. Vaš odnos sa partnerom je prilično nestabilan i napet. Moguće je da oboje krijete nešto. Izbegavajte cigarete.

RAK

Ako preterate sa troškovima, posledice će biti i teže od očekivanih. Povedite računa o raspolaganju novcem. Razmišljate koji je najbolji način da saopštite partneru da želite da prekinete vezu. Promenite režim ishrane.

LAV

Nagrada koju očekujete za veliki trud koji ste uložili na poslovnom polju će doći sa zakašnjenjem. Nemojte da se razočarate. Sve više osećate da su razlike između vas i partnera prevelike. Moguća je povišena temperatura.

DEVICA

Vaš posao je naporan i sve vas više iscrpljuje. Osećate da vam treba odmor, ali da nije prava situacija da ga uzmete. Primećujete da osoba sa kojom ste u vezi očekuje od vas i mnogo toga što joj niste obećali. Dobro zdravlje.

VAGA

Pred vama je dobar dan u kome vas očekuje nalet pozitivne energije koju ćete iskoristiti konstruktivno. Ako ste zainteresovani za osobu rođenu u nekom vazdušnom znaku, možete da očekujete vezu. Odlično se osećate!

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da će vam se uslovi rada neočekivano popraviti. Takvo olakšanje vam je već postalo neophodno. Imate šanse da započnete tajnu vezu sa veoma privlačnom osobom. Stvarajte zdravije navike.

STRELAC

Vaša komunikacija sa saradnicima se popravlja posle dužeg perioda stagnacije. Želite da se iskreno zaljubite ponovo i u tom cilju sklapate mnogo novih poznanstava. Bez problema na polju zdravlja kod vas!

JARAC

Poslovna atmosfera će se održati stabilnom i pozitivnom. Rasterećeni ste I dobro raspoloženi. Osećate da je vaša ljubav prava i želite da voljenoj osobi date svoj maksimum i da joj se posvetite. Želudac vam je osetljiv.

VODOLIJA

Ukoliko započinjete neki novi posao, očekujte uspeh u njemu. Moguće je da ćete dobiti podršku saradnika muškog pola. Vaše emocije prema trenutnom partneru su daleko od onih sa početka vaše veze. Imate mnogo energije u sebi.

RIBE

Čvrsto verujete da zastupate ispravan stav i spremni ste da ga nametnete svim svojim saradnicima. Možete da očekujete lep dan ispunjen zadovoljstvom i prepuštanju emocijama sa partnerom. Vreme je za lekarsku kontrolu.

Kineski godišnji horoskop: Karijera, ljubav i zdravlje za svaki znak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs