Novi trend

Brazilska depilacija nije bila najpoželjnija intimna frizura u 2013.

Iako se neke žene nikada ne bi odrekle popularne brazilske depilacije, ostatak žena potpunu depilaciju smatra legalnom torturom
Nega
05:44h Autor:
Brazilska depilacija nije bila najpoželjnija intimna frizura u 2013.
Foto: Thinkstock

Za sve one žene koje ne vole brazilsku depilaciju stižu srećne vesti. Totalna depilacija intimne zone definitivno nije bila najpoželjnija intimna frizura u 2013.

Iako se neke žene nikada ne bi odrekle popularne brazilske depilacije, ostatak žena potpunu depilaciju smatra legalnom torturom. No, čini se kako je došlo vreme novih trendova, a naznake za to daju i neka istraživanja iz 2013. godine.

Naime, istraživanje UKMedix.com na 1870 žena između 18 i 30 godina pokazalo je kako 49 odsto žena na intimnim delovima, ipak, ima neku frizuru, dok 51 odsto prednost daje brazilskoj depilaciji. No, zanimljivo je kako je od tih 51 odsto čak 45 odsto reklo "kako su pre radile brazilsku depilaciju, ali sada je više ne praktikuju".

Drugo, pak, istraživanje otkrilo je kako ni muškarci više nisu ludi za potpunom depilacijom. Istraživanje na 1000 muškaraca koje je sprovela jedna kompanija otkrilo je kako muškarci preferiraju uredan, negovan i podšišan izgled, takozvani "bermudski trougao". Samo 12 odsto muškaraca preferira potpunu depilaciju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs