Luksuzno i pristupačno

Diskretan nakit je uvek u modi: Pravi aksesoar daje posebnu notu elegancije!

Online kupovina, Hangar, Direct Shop, nakit, ogrlica, Stellux Swa Austrian cirkon.

Nega
Autor:
Foto: Profimedia

Ukoliko izaberete dobar nakit, on potpuno može transformisati vaš stajling. Pravi aksesoar daje notu elegancije, podiže samopouzdanje i daje poseban pečat. Većina žena voli nakit koji se može nositi u svim prilikama, od neformalnih događaja, do situacija koje zahtevaju elegantan autifit.

Pogledajte predloge koji ističu ženstvenost, diskretni su, a opet veoma efektni. Lančići sa cirkonima su komad koji je izlazi iz mode, veoma su kvalitetni i pristaju svim generacijama. Posrebrena anti alergijska ogrlica sa STELLUX SWA AUSTRIAN cirkonom je pravi izbor za sve koji vole luksuzan nakit. Privezak sa cirkonom je veličine 8 mm x 17 mm, dok je dužina lančića je 40 cm + 5 cm. Cena je sada snižena i iznosi samo 1.490 rsd! Lančić OVDE možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Ukoliko je vaš favorit zlatna boja, ogrlica sa STELLUX SWA AUSTRIAN crikonom je dostupna i u ovoj boji! Pozlaćena je, sa anti alergijskim lančićem takođe, a njena cena je 1.490 rsd! OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

* Akcijske cene traju, do isteka zaliha.

Celokupan asortiman, po pristupačnim cenama, možte OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs