Savršen poslovni stajling

Budite samouverene: 5 predloga koji će vam omogućiti da se sjajno osećate u svojoj koži

Postoje komadi garderobe koji podižu samopuzdanje i pružaju vam sjajan osećaj u sopstvenoj koži. Odlična stvar je to što su to komadi koji se uvek mogu nositi, u svim prilikama, pa neće proći kao neka vaša garderoba koja je nošena samo jednom

Nega
Autor:
Budite samouverene: 5 predloga koji će vam omogućiti da se sjajno osećate u svojoj koži
Foto: Profimedia

Pogledajte spoj kvaliteta, elegancije i pristupačnih cena i odaberite savršen deo garderobe, koji će svima privući pažnju, te budite upamćene po šik i efektnim stajlinzima!

Haljina sa zvono rukavima je model haljine koji je neophodan u svakom garderoberu.

Jednostavnog je kroja, ima izuzetnu moć prilagođavanja i savršeno se uklapa u sve želje, potrebe i životne stilove. Moderan detalj u vidu zvona je musthave i veoma je zastupljen kod većine brendova širom sveta. Cena haljine je 2690 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Mala crna haljina bez koje se jednostavno ne može, uvek je dobar odabir. Ova haljina je sa akcentom na otvorenim ramenima, uokvirenim diskretnim volanima. Ovaj jednostavan model odlično stoji i fantastično se prilagođava obliku tela, a svojim neobičnim detaljem intenzivno naglašava ženstvenost. OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 2990 rsd.

foto: Promo

Tražite elegantne bluze? Ovo je odličan predlog! Boho stil ne prestaje da osvaja sve modni svet. Ova elegantna bluza u je upravo u boho stilu, kraćeg je kroja, te je idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom. Dodatak volana na rukavima daje joj posebnu čar. Poslovni dan učiniće veoma prijatnim, a vaš društveni život bogatijim. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Njena cena je 2190 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Bluza sa zvono rukavima je odličan komad kako za dnevne, tako i za večernje potrebe. X detalj preko dekoltea,daje joj modernu notu i omogućava odlično kombinovanje sa džinsom, ali i sa svim drugim odevnim komadima. Ova bluza je od šifona, koji joj daje otmenost i eleganciju. OVDE je odmah možete poručiti, po ceni od 1990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Elegantna bluza na preklop sa transparentnim rukavima je bluza koju svaka dama treba da ima u svom ormanu. Bluza je od muslina sa transparentnim rukavima, koji daju sofisticiranost svakoj odevnoj kombinaciji. Bluza savršeno naglašava ženstvenost i uklapa se u sve životne stilove, od patika do visokih potpetica. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Dostupna je u 3 boje - crvenoj, beloj i crnoj. OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih predloga, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs