Vaš najmoćniji saveznik za lepotu

Kako se neguju žene sa savršenim tenom: Ovakva nega je obavezna nakon leta!

Tokom najtoplijeg perioda u godini, svi se opustimo i ne mislimo na posledice

Nega
Autor:
Kako se neguju žene sa savršenim tenom: Ovakva nega je obavezna nakon leta!
Foto: Shutterstock

Leto je vreme kada sebi dopuštamo sve - stopostotni odmor, dijeta neka sačeka do jeseni, ko se još tušira svaki čas nakon kupanja u bazenu ili moru... Iako zvuči kao rajski period, ipak smo sebi dopustili možda i previše.

Taj divan preplanuli ten na licu baš lepo sakriva sve ono što je koža pretrpela kroz višečasovno izlaganje suncu, ona šminka koju niste skinuli posle izlaska odavno se upila u kožu, a hlor i so iz vode takođe su ostavili svoj otisak.

Sve to zajedno ostavilo je tragove koji počinju da se vide sa prvim ljuštenjem preplanule boje kože i laganim dolaskom jesenjih dana. Ako nešto ne preduzmete, koža vašeg lica ubrzo može da postane tako suva i beživotna, puna sitnih bubuljica i crvenila, da u ogledalu gotovo da nećete moći da prepoznate onu lepoticu od letos koja je zračila i plenila poglede besprekornim tenom.

Kako da kožu oporavim od letnjih tragova na najbolji način i pripremim je za dolazak jeseni i hladnoće?

Da bi koža izgledala zdravo, mora takva i da bude, a da bi bila zdrava, mora uvek da bude čista. Dakle, spavanje sa šminkom i preskakanje redovnog čišćenja lica ne dolaze u obzir. Za besprekoran ten, kožu treba da očistite i ujutru i uveče.

Ipak, standardno umivanje vodom nije dovoljno, dok se čišćenje različitim preparatima većinom svodi na površinsko uklanjanje nečistoća. Vašoj koži je potrebno redovno dubinsko čišćenje! Takođe, kožu morate da tretirate nežno - nikakva agresivna sredstva i previše jaki pokreti ne dolaze u obzir.

Težeći praktičnosti, kako bi objedinile sve ove korake u jednom, mnoge žene se odlučuju da nabave neke od četkica sa soničnim pulsiranjem, ali važno je napraviti dobar izbor ovakvog aparata koji će postati nezamenljiv u nezi lepote.

Vama treba nešto sigurno - dobar, a pristupačan proizvod na koji ćete moći da se oslonite svakoga dana. Srećom, na našem tržištu je prisutan FOREO, švedski brend koji je napravio pravu revoluciju u nezi kože sa proizvodom LUNA play plus, koji uklanja 99,5 odsto nečistoća, mrtvih ćelija, viška masnoće i ostataka šminke!

foto: Promo

Ova neverovatna četkica za čišćenje lica pomoću T-Sonic pulsiranja nežno i efikasno čisti vašu kožu, čineći je izuzetno nežnom i mekom već nakon prve upotrebe. Koristi se dva puta dnevno - ujutro i uveče po jedan minut - i to je sve što vam treba za savršen ten!

Što je najvažnije, LUNA play plus ne može da izazove iritaciju, jer je napravljena od nežnog, ultra-higijenskog medicinskog silikona koji sprečava nastanak i zadržavanje bakterija.

Već posle prve upotrebe, primetićete ogromnu razliku u odnosu na raniji izgled kože i druge metode čišćenja, ali i prelepi prirodan sjaj koji će se konačno vratiti na vaše lice. Osim toga, LUNA play plus uklanja mitesere i poboljšava apsorpciju krema koje koristite za negu, nakon čega one imaju jači efekat.

LUNA play plus radi na baterije koje će izdržati neverovatnih 400 upotreba pre prve promene, a koristi se tako što malo navlažite uređaj i krenete da njime prelazite preko čistog lica kružnim pokretima, istovremeno uživajući u opuštajućem pulsiranju koje ćete doživeti kao efekat lagane masaže.

foto: Promo

Ovaj proizvod zaista ima sve - mali je, praktičan, pa možete da ga nosite svuda sa sobom, a dostupan je u dve divne, ženstvene boje – pearl pink i purple.

Da stvar bude još bolja, tokom septembra cena FOREO LUNA play plus četkice snižena je za 30 odsto, a možete je pronaći u najbližoj DM drogeriji!

Požurite i na vreme obezbedite sebi četkicu koja će obnoviti teksturu vaše kože i učiniti da vam ten bude blistav, ujednačen i savršeno čist svakoga dana!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs